Нано прашина

“Креће нови вид наоружања и уместо атомског оружја ће се појавити други облик, много страшнији… за околину чисто оружје, које не руши објекте, али доводи до срозавања човечанства. Ако у првом кораку дејствује на свест, и наша генетика представља основну матрицу рада наше свести. И када се крене дејством на генетски систем, тада ће кренути одабир дебила, одабир управљивих људи.”

Ово су биле речи Валериј Константиновича Кануке чији видео сам поставио у једном свом ранијем тексту овде.

Наночестице о којима је овде реч

Наночестице о којима је овде реч

Од почетка двехиљадитих се користи нано прашина, тачније 2003., која има неке одлике псеудо свести, и која се зове због тога и паметна прашина. Она може да врши одређене радње по сигналу који прима споља. Та прашина ће изазвати свашта у човеку од психичке нестабилности па до срчаног удара. Ако је имате као састојак у проводљивој атмосфери око нас, онда је јасно да се могу лако наћи личне особине сваке особе која то удише. То одавно није машта, познати су мултиполарни психотронски генератори из времена СССР и испитивања које је вршио Ленски где је генератором тренутно усмртио пацова а онда другим сигналом га оживео. А то је било седамдесетих година прошлог века. У то време су такве ствари могли да проводе кроз обичан телефон, не мобилни и не паметни који имамо данас, већ обични. Сам систем дејства преко телефона је развијан у СССР још шездесетих година прошлог века. Сада помоћу паметних мобилних и свега и свачега што особа удахне, могуће је читаво чудо дејстава како на појединца а тако и на масу. Има тврдњи, процурелих од неки пси оператора, да је технологија дошла дотле да додир екрана паметног телефона може да изазове срчани удар а то је нешто малте не основно у дејству психотронике на човека.

Замисао те паментне прашине је крајем деведесетих година прошлог века дао професор са Берклија, Кристофер Пистер. Намена је била војна да се њоме управља и утиче на понашање удаљених биолошких објката и тај пројект је почела да финансира DARPA. Та прашина се састојала из основних честица који има спољни извор напајања (извор енергије, људско тело, вибрације итд.), разне сензоре ради садејством са другим честицама, способност анализе окружења као и свој интерфејс управљања (TSMP- Тime Synchronized Mesh Protocol). Већ 2002. године се оснива Dust Networks која сарађује са разним ИТ гигантима. Та прашина је имала и намену да рецимо лек достави на тачно предвиђено место у телу али и да скупља и шаље све податке о особи. Тако да у спрези са MUOS војним сателитским системом (Mobile User Objective System) и вештачком интелигенцијом, створен је својеврсни глобални биоелектронски мозак. А то је збогом за слободну вољу као и способност разумног расуђивања. Заједно са другим састојцима у људском телу, ствара се фазна решеткаста антена а што је описано у патенту бр. 10103452. Уз помоћ сателитског система и мреже брзог интернета, паметном прашином је могуће управљати ДНК човека. Дакле неко се побуни, час га открију и уклоне. Увођење Блу Тут 5 и 5Г технологије је итекако унапредило примену нано прашине са способношћу самосталног прикључења на интернет.

Структура паметне прашине

Структура паметне прашине

Ту прашину зову још и неуронском прашином јер се сама образује у структуру која копира структуру мозга. О интерфејсу мозак-прашина је писано сада већ давне 2013. године. Та прашина предаје сигнале у високофреквентном опсегу а у време Обаме је утрошено 1.3 милијарде долара на развој. У то је био укључен и чувени “Геном пројект” који је широм света прикупио добру количину ДНК података људи. Не треба бркати ово са геоинжињерингом који је радила и ради НАСА, који народ назива “хемитрејлси”, ово је скроз друга ствар. Оно што је заједничко је надражај дисајних путева, свраб, црвенило и шта већ ту иде (симптома има разних).

Историјат дејства на свест људи је дуг. Тамо сад давне 1987. године у СССР је покренут програм “средства за управљање психофизичким стањем особе и утицај на механизам доношења одлука” и тај програм је најавио доктор техничких наука Фарјаз Рахимович Ханцеверов. Тај програм је имао и неке намере примене у сеоској производњи а не само у војне сврхе али не знам да је то икада примењено. Мали подсетник, иако сам писао и раније, шта је све разрађивано у СССР а на тему психотронског дејства на особу:

Ласерски уређаји професора Инјушина; импулсна инфразвучна опрема, Министрарство одбране СССР; електронска радио таласна опрема, Академија наука СССР; микроталасна резонантна опрема, Министарство здравља СССР; магнетни генератори, урађени у сарадњи са САД; ултразвучни генератори локатори, урађени у сарадњи са САД; УКВ генератори урађени у лабораторијама у Киеву као део система Минатенергопром СССР; торзиони и торелон генератори урађени на основу МК “Ултра” од стране шестог оделења КГБ СССР; посебна медицинска опрема са могућношћу модулације урађени у лабораторији №12 ОТУ КГБ СССР; посебни микроталасни генератори, пето и шесто оделење КГБ СССР; уређај Радиохипноза регистрован 31. јануара 1974. године у Државном комитету СССР за изуме а под називом “способност изазивања вештачког сна на даљину помоћу радио таласа”, аутор истог беше Качалин из Академије наука СССР; уређај “Радиосан”, урађен 1972. године од стране министарства одбране СССР и испитана у војном објекту 71592 близу Новосибирска.

Управљачка структура у којем учествује паметна нано прашина

Управљачка структура у којем учествује паметна нано прашина

Благо нама како нам лепо мисле и за сад им добро иде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *