Генадиј Сергејев

Др. Генадиј Сергејев је сигурно највеће име у историји психотронског ратовања и насумљиво најбољи познаваоц унутрађњег свемира свих времена. Енергија вакума и његово кориштење је било међу технологијама које је примењивао а када је председник СССР, Леонид Брежњев у свом говору од 13. јуна 1975., рекао да они поседују оружје далеко надмоћније од било ког атомског, управо је мислио на Генадија и његове успешне пројекте (слично је нешто изјавио и В. Жириновски у Стразбуру у априлу 2006. године). Почетком педесетих година прошлог века, Генадиј је као стручњак из области хидроакустике и бионике, био задужен за развој средстава везе са подморницама на великим дубинама и тада је он по први пут применио технологију квантне телепортације.

Генадиј Сергејев

Генадиј Сергејев

Осим радова на психотронским уређајима, Генадиј је такође и радио на школовању психотронских оператора. Један од већих заслуга је било његово психотронско дејство на америчке званичнике, укључујући тадашњег председника САД, Роналда Регана, што је имало за исход крах америчког плана звезданих ратова. Због тога је Генадиј добио високо одликовање СССР. Радио је такође на психотронској заштитној опреми високих службеника СССР као и људству које је радило на атомским постројењима. Вероватно је први који је предлагао морфогенетску камуфлажу помоћу импланта испод коже. Годину дана пред смрт се бавио торзионим загађењем биосфере а упозоравао је тада на опасност од стварања торзионог вируса убице који би се ширио Интернетом и неопходношњи стварање одбране од такве врсте напада. Умро је 29. октобра 1999. године.

Ово све лајем јер имам став да човек умире два пута, први пут кад физички умре а други пут кад униште његово дело. Једна од ствари које је урадио Генадиј је био посебан уређај који је помагао људима у оздрављењу и имао је невероватна својства. Један једини уређај је урађен и био је смештен у једном малом месту. Посебно је био занимљив особама које су претрпеле психотронски напад јер их је врло брзо враћао у нормалу из разрушеног психичког стања и поправљао органе. И једна особа коју знам беше жртва таквог напада и предпрошле године је била тамо. Терапија траје кратко и била је седам дана узастопно. Не само да се порпуно препородила психички већ су јој израсли нови умњаци. Мени је уређај био занимљив јер би рецимо помагао код лечења рака, многи чак и ако излече рак, умру јер рак оставља организам и органе у разрушеном стању (и услед тога и умру) и овај уређај би то брзо поправљао и људи би били у бољем стању него икад.

Генадиј Сергејев испитивања

Генадиј Сергејев испитивања

Али елем- ту наступе Интернет борци за слободу и јавно врече и дрече и указују на изузетна својства уређаја горе поменутог (који може да уништава и импланте, укључујући и ове задњег нано поколења, који су у употреби од 2017.). Наравно, ко хоће да науди икоме, не жели да постоји средство заштите и тако од пре неки дан, тај уређај више није доступан!!! Нема. Крај. Свака част борцима за слободу који успешно сваком нацртају мету на чело!!! Др. Генадиј Сергеев је сада стварно мртав.

Срећко Брадић

Поновљен текст од 26. новембра 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *