Астрални објекти

Пре доста година је часопис SA Scienttific Journal објавио истраживање групе научника са универзитета у Кејптауну а која је изазвала сензацију. Они су потврдили оно што је раније истраживано а то је да нашим бићем управљају астрални елементи. Таква истраживања нису била дотле забрањивана али су била скривана јер су саставни део система за управљње психом људи. Да би потврдили своје налазе, истраживачи су користили Кирлијанову технологију снимања објеката. Тај метод је кориштен у многим областима и потврдио је своју тачност и употребну вредност. У овом случају су истраживачи из Кејптауна успели да проникну који то спољни механизми утичу на наш живот као и то зашто до тога уопште долази. За потребе испитивања су користили уређај патентиран у САД, (№ US 5,253,984 B1) који је омогућио праћење пуне динамике енергетских дешавања.

Астрални објекти

Астрални објекти

У раду су учествовали добровољци различитих профила, од обичних људи и радника па до пословних људи, од нешколованих па до високошколованих. Ту је утврђено да личне особине имају утицај на то како и на који начин може да дође до утицаја на човека. Или, јел може уопште доћи. Са добровољцима је радила одабрана група психолога која је постављала пажљиво бирана питања а све то снимано посебном опремом. Уочена је синхронизованост рада мозга са енергетским пољем човека. Како астрални објекти дејствују је приказано на снимцима овде и утврђено је да они прво преузимају форму жртве, дакле резонанца и вибрације исте као објект на који се дејствује, тиме успева да се залепи на поље особе и продре унутра. По продирању, или инфицирању, астрални објект мења свој начин рада и почиње да утиче на рад првенствено мозга нападнуте особе. Особе нису свесне тога као и што нису свесне промене и разлога свог понашања.

Астрални објекти

Астрални објекти

Истраживања су ишла у смеру одређивања својстава астралних објеката и потврђено је да постоје тзв. добри и лоши астрални објекти, оно што народ назива позитивна и негативна енергија, црна и бела магија или како већ све. Показало се да тзв. тамни астрални објекти имају јаче дејство и продорност на човека. Али је утврђено да и ту постоји јака веза између човековог духовног стања и подложности дејству, то је најбоље изречено у мисли старца Тадеја- какве су ти мисли, такав ти је живот. Особе пуне негативности, мржње и злобе, ће у начелу привлачити зло и несрећу на себе, у овом случају дејство тамних астралних објеката. Наравно, има и тога да се та енергија врати назад али то је већ друга тема.

Астрални објекти

Астрални објекти

На скупу научника у Јоханесбургу 202. године, представљен је тај рад и у њему је изречено да су снимања пословних људи и политичара показали да су сви инфицирани тамним астралним објектима и то је изазвало стрес, поготово што су то били снимци политичара из разних земаља. Али су у међувремену многи подаци нестали са Интернета па се осим у неким независним изворима (Русија и Украина, где иначе…) може пронаћи по нешто. Ова технологија је кориштена својевремено (ти објекти могу бити управљиви са наше стране), за психотронско дејство против Роналда Регана и један високи стручњак за психотронско ратовање (иначе из Украине), је добио високо одликовање због тога.

Срећко Брадић

Поновљен текст од 7. децембра 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *