Уништавање сала

 Ово се дешавало на самом почетку 2018. године али тада нисам имао жељу да пишем о томе. Касније ми више пута падало на памет али сам одустајао, без неког одређеног разлога. У ствари ни сам не волим да причам о тзв. техномистицизму, доадило ми је више да слушам мишење оних који немају појма о томе али знају све о томе. И временом схватиш да је лепо бити усамљен и у мањини. И тако, крај 2017., одем ја у посету мојој породици. Станују у згради, пети спрат, нема лифта. Ја имао ранац али само лаптоп у њему, није било ту ни четири кила терета. И пењем се ја тако горе и два пута застанем, задихан. За неког који је тек нешто превалио педесет година, то је благи ужас. Јасно ко дан да је ту преломни тренутак, ако нешто хитно не предузмем, нећу још дуго да поживим.

Како је сало нагомилано у нашој кожи

Како је сало нагомилано у нашој кожи

Вишак тежине је била та мука, накупило се то временом од неуредног живота и разних стресова, услед којих сам делимично изгубио надзор над јелов а како је мој посао седећи, тежина се набацила. Тако сам 2015. године имао неких 125 килограма па сам одлучио да то скинем и ишао на неке фитнес вежбе и за месец ипо дана скинуо неких четири килограма. Мало ме је олакшало али ништа битно. Измерим се ја код тих мојих рођака и тежина 117 килограма. И станем ја да мислим како то да убијем некако…

Разлика од гојазе особе и оне која то није

Разлика од гојазе особе и оне која то није

Противник сам дијета, то је највећа глупост на свету. То само натера тело да се још више бори, складишти то мало хране које му дајемо и онда настаје онај јо јо ефект. Требало је нешто скроз друго и по мислима сам почео да премотавам шта све треба. Прво сам се сетио чланка из часописа Карате Билдер ис средине осамдесетих година где је стручно описано како тело ради у случају недостатка хране. Дакле, када почну дијете и сличне глупости, тешко да ће тело хвата за сало, оно се тешко топи. Тада на мети обично буду мишићи јер су пуно протеина, амино киселина и других ствари које тренутно нахране тело. Дакле треба преварити наше тело и натерати га да узима искључиво сало, да не дира мишиће. Сало је у суштини пуно енергије, килоглам сала је око 9000 калорија, мушкарац просечно дневно троши 2700 калорија, то значи да килограм аншег сала може да нас храни више од три дана.

Нека од геометрија златног сечења

Нека од геометрија златног сечења

Такође ми је помогао и један разговор са једним нашим бившим боксером, то је било у радио емисији Време спорта и разноноде и чича прича како су некада вежбали и да е дешавали да пре борбу имају неколико килограма више и не би могли да упадну у категорију која им треба и онда су на тренинзима скидали по пар килограма за сат времена!!! Да, баш тако али није исто ако имаш седемдесетак килограма и треба да скинеш пар кила, јер си још увек у врхунској припреми, а ја са 117 и једва идем а о трчању и некој вежби нема ни говора. Најцрње у свему томе што нађем податак да ома две црсте сала, једно које је лако скинути али друго јако тешко. Али изазов је ту и за мене од животног питања.

Енергетска поља око човека

Енергетска поља око човека

И тако ја одлучим следеће- да од одређеног дана укинем сву храну, само да пијем воду и наравно витамине и минерале и вежбам све што је могуће и укључим све мишиће тела. Тако ћу натерати да тело не дира мишиће јер се користе али да се окрене ка другом а то је сало. За потребе тога, ја сам имао Теслин осцилатор, Теслин хармонизатор, генератор торзиног поља и руско звоно. Теслин осцилатор сам набавио 2015. године, ручни рад, дакле нема у продавници, и ради како и треба да ради. Показао се одлично јер сам помоћу њега врло брзо средио своје здраствено стање а десило ми се једном приликом да сам добио упалу мишића и неколико дана сам се једва кретао. И дођем до неког старог написа где је у разне повољности уређаја и то да спортисти не добијају упале мишића. Хармонизатор је сличан уређај али мањи, могу да га носим са собом и дејствује Теслиним пулсо електро магнетним таласима, споља гледано бљује малене муњице које тренутно дејствују на локално место. У својстви масаже дивна ствар. генератор торзиног поља је пасивног типа и ствара опасно лево поље али мени сасвим одговарајуће јер је то поље нашег протеина и додатно ојачан тим пољем, тело врло брзо убија вирусе у бактерије тако што им пробије опну тела. Део за то сам набавио 2016. и склопио то шта треба, друг из Украине је помогао а део је добијен из Русије. И то је било последње јер је произвођач нестао, као и многи други који су корисни за наше здравље.

Један, сада већ заборављени, Теслин уређај за лечење

Један, сада већ заборављени, Теслин уређај за лечење

Није прошло дуго а уређај се одлично показао извукао ме је из неке тешке упале, дослвно за дан ипо, пре тога нисам могао да устанем из постеље. За то сам сам крив јер сам радећи нешто на рачунару попио пола литра ракије и појео килогрма колача а то су две намирнице које 100% убијају наш имунитет. О томе сам написао и посебан извештај и послао у Украину неким истраживачима који су дуго на тоим пољу. Иначе смешно звучи али када сам неким стручним у Србији причао да имам то што ствара торзиона поља, само сам добио збуњено питање- шта је то. Данас ови наши духовници само о томе причају, као да су они то смислили. И последње наведено, руско звоно, је једна стара направа за вежбање, кугла са ручком. Набавио сам је 2015. године и када сма први пут пробао вежбу са звоном, одмах сам поклонио моје тегове.

Никола Тесла у предратној штампи

Никола Тесла у предратној штампи

Коначо кренем ја… дакле прво сам ујутро пио воду на који је дејствовано генератором торзионог поља. Моја замисао је била да када нестане хране, да ће можда вируси и бактерије у мом телу да полуде и да кидишу на све живо. Ми смо стално окружени са неких 160 до 170 патогена и само је питање услова када можемо да се разболимо. Испитивање у Украини воде на које је деловао такав уређај, показује да се аура човека за пола сата удвостручи након што је особа попије. Кренем ја јуначки да вежбам и урадим нешто мало вежби и то је било смешно- рецимо цео један склек и на пола следећег сам пао на под. Вежбе руским звоном су исто јадно прошле. Страх да ћу након тога бити парализован од упале мишића је одувао осцуилатор, било је довољно само шест минута рада. И тако, тог првог дана још два пута као нешто вежбам. А гладан да полудим. Следећег дана већ друга прича, урадио сам чак шест склекова а боље је било и са свим другим вежбама. И даље лудим од глади, замрзивач и остава пуна димљеног меса мангулице и ћурке и разнијех других ђаконија а ја не пипам. Снага воље је ту јако битна.

Неке од основних вежби Руским звоном

Неке од основних вежби Руским звоном

Трећи дан је већ прекретница- не осећам потребу за храном. Осећам се свеже и полетно. осим редовног ритма вежби, радим свој уобичајени посао, сређивао стан и све је било друго. И тако и следећи дан, повећана количина склекова на петнеаст, више разних комбинација вежби звоном и што је најважније сви мишићу упослени, вегетативни систем успешно преварен. Пети дан је био испит урађеног, одем до града у куповину, за неки дан је Божић. И прођем поред моје омиљене ћевабџинице из које се шири опојан мирис пољескавица, застанем, удахнем пуним плућима и наставим даље. Нисам имао потребу да купим и једем иако сам био одушевљен мирисом. Дакле створила се ментална контрола а то је најважније у целој причи. Решио ја опет да свратим до мојих и овог пута сам са претешким ранцем просто узлетео горе до њих. Поседим мало, измерим се- 109 килограма. Осам килограма мање.

Руска звона, рај за здраво тело

Руска звона, рај за здраво тело

Следећи дан сам појео мало, али баш мало оног коштуњавог воћа (бадеми, лешници…) али не много јер је требало за колаче и торту за Божић. Дође и тај Божић, по старим обичајима мора од свег ад се једе по мало и била је добра трпеза. Следећи дан сам видео нешто јако занимљиво- по телу и лицу бубуљице као да сам у пубертету! Тело више не складишти маст већ га одмах избацује!! Промена више него одлична!! Даље нисам држао тај сурови начин чишћења само на води али тело је наставило да губи тежину тако да сма у априлу 2018. године има мање више од двадесет килограма!! То се касније мало мењало и миц по миц, уз нормалну исхрану, на лето 2019., сам имао 92 килограма. Као када сам био у војсци. Повремено будем дан ил два само на води, ради чишћења тела и то је то. Имам нешто више кила сада али ништа критично, зима је, мало сам лењ али се то да средити како треба у кратком року. Као друга ствар скидања сала и употребе горе наведених уређаја, скоро да су нестале боре са лица али и седе у коси које су баш почеле да бујају.

Поновљен текст од 20. јануара 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *