Спасење

У овим стресним временима се опет јавља питање спаса и спасења. У зависности од групе људи, излази ка спасењу су други. Православни верују у други долазак Христа и да ће он донети спасење. То сам чуо давно, још као мали, и сада се понавља. Уз додатак да ће устати мртви а на њихово место лећи живи. Који мртви? Највероватније су то наши преци, њихово јунаштво, поштење и истрајност а на њихово место ће лећи наша људска беда, у којој смо већина огрезли, многи тога нису ни свесни. У коме се то пробуди, тај ће имати пут ка спасу.

Приказ спаситеља Христа, који својом мудрошћу и духовним силама може да донесе спас

Приказ спаситеља Христа, који својом мудрошћу и духовним силама може да донесе спас

Листа свега што нас туче задњих година је преогромна, не вреди набрајати. А у целој тој причи имамо као у виђењу прозорљивих људи, лажне пророке, који нам нуде разна решења, вуку за нос, увек они имају тајне податке које нико не зна али кад се након одређеног времена подвуче црта, види се да немају ништа. Само да ставим две омиљене теме свих ових година а то је HAARP и хемитрејлови. Овај први је велико питање јел икада имао икакво војно дејство, сећам се чак давног гостовања на радију једног професора са београдског универзитета (негде крајем осамдесетих), који је тврдио да је то међународни систем за пасивно скупљање података и да на прозору једног факултета у Београду (мислим да помену машински), стоји антена која је део HAARP мреже. Али сви ти лажни пророци никако да помену да оно што стварно бије по људима а долази са запада има ознаку GWEN. Намењен је за непосредно психотронско дејство на људе, користе га и војска и полиција. Оно што разваљује глобално је нешто сасвим друго. Мој познаник палеоархеолог, је успео да реконструише древну мрежу пирамида и то користећи метод енергетских мрежа. Помоћу сателитских снимака, успео је на свим тачкама те мреже, да нађе пирамиде а неке су биле и испод воде. Оно што је занимљиво је то што у непосредној близини тих пирамида стоји по војно постројење, налик на радар али највероватније је део система за дејство на тло и атмосферу. Постоје и варијанте које су пловеће а све се то званично води као радарски систем. Нико од ових који годима трубе о HAARP, то и не помињу. Хемитрејлове да не помињем, сам назив је погрешан, када сам пре више година објавио везу ка чланку на сајту NASA, где се то распршивање назива Vapor Tracing, и где је дат опис свега тога, као и који је састав тога чиме се засипа атмосфера, дословно нико није одреаговао, чак није био ни свиђ. Дакле хемитрејлџијама је важно да се диже бука у празно, не да виде шта се стварно дешава и да виде неко решење. Дааа… решење- нико га није понудио!! А она постоје наравно…

И зашто њих спашавати? Не видим разлог. Које би се то друштво изградило ако би такве лажне пророке као и њихове следбенике, спашавали. Из једне трулежи би ушли у другу. Ко би практично вршио спашавање? На друштвеним мрежама се учестало чују крици жена да нема више мушкараца. Нема, тачно, систематски уништени. Србија је земља где има пола милиона особа зависних од психијатријских лекова а сто хиљада мушкараца је потпуно уништено терористичким вапистањем од мајки док су били мали. Сада те особе не могу да се укључе у друштвени живот, девојку никада нису имали, са послом једва некако опстају. Све су то службени подаци истраживања, које наши људи не смеју да објаве нигде, ја сам био једина будала. И ни једна жена није кажњена због свог ужасног односа према деци. Док сам био пристутан на Фејсбуку, повремено бих проследио кукњаву за помоћ, обично нека особа тешко оболела и требају паре за лечење у иностранству. Објављивао сам то али са позивом женама, где су сад те жене које стоје иза успешних мушкараца, које на +2000000 степени нормално раде по 100 послова одједном док се ми мушкарци распадамо на +36,8 и не можемо ни један посао да радимо. Кажем ја- хајде жене, решите ово? Ни једна није гукнула, одједном нема те њихове надмоћи. Недвосмислено план Далс је ошамарио Србију.

Друштво се заснива на складу мушкарца и жене и на надмоћи духовног над материјалним. Узећу за пример други светски рат и две сукобљене силе, Немачку и Совјетски Савез. Мало је познато да су Немци први користили психотронски систем у рату, то је био њихов чувени Вервулф. Беше то шестаест станица распоређена по целој Европи (ено код Виннице (Украина) осам километра од града, има остаци једне од тих станица Вервулф) и оне су психотронски утицале на борбени морал Немаца. Уз њихову таблету која им је давала издржљивост, овај систем им је давао моралну снагу. Много је сведочења о Немцима који су се огорчено борили 1945. у Берлину и даље веровали у победу!!! За разлику од њих, Совјети су имали код куће одане и јаке жене, које су подизале децу, обрађивале имање и чекале повратак свог мужа. Зато и јесу Совјети ишли на крв и нож и били неустрашиви, имаху духовну моралну подлогу. А ми шта имамо? Нит психотронски систем нит жене због којих вреди гонути. Не верујете? Кад сте чули да је урађена нека нова романтична песма о женама. Нема, све то беше писано раније. Наравно, нису све такве али добар део, на жалост се стрмоглавио и повукао друштво са собом. Зашто њих спасавати? Не видим разлог.

Остаци немачког психотронског система Верволф, код Виннице у Украини

Остаци немачког психотронског система Верволф, код Виннице у Украини

Ненормално је постала норма друштвеног понашања. И то је нормално. Српско друштво је постало оличење марксисзма, које се може свести на реченицу- мрзи сваког ко је бољи од тебе. Не знам одакле да почнем, ајд рецимо изрека- даш рукама, узимаш ногама. Све јасно, неком сте добри кад треба да вам узме нешто, а кад треба да вас испоштује, то нестаје, мора да се борите за своје. Ако особа покаже добру вољу, и да неком нешто, податак, ствар, новац, и та друга особа се огреши, никада не осуђују особу која се понашала накарадно, углавном се чује- а што си му дао. Дакле зликовац је светан, а грешник је добар човек (жена). Имајте лепу жену, мрзеће вас. Будите верни тој жени, сматрају вас дебило и наравно, ви је варате али кријете. Имајте нешто друго, материјално, исто вас мрзе. Покушаће да вам отму то, оправдање је- па ти имаш! Да, по тој логици хајде опљачкати сваког ко има. наравно, ако је неко доказани зликовац, њему се диве. Битно је да вози добра кола, има добро одело. А то што је неког ојадио и завио у црно да би то стеко, то је небитно. Не кажу без везе у Србији- позајми неком паре и видећеш какав ти је пријатељ. У разговорима међу људима влада надменост и ароганција, не помаже ту наука. Јер они увек имају најтачније податке, аргументи друге стране су чиста лаж и фалсификат. Многи своју честитост имају само захваљујући томе што скривају своје недела која изводе у позадини. И треба ли њих спашавати?

Чувена црква Лазарица у Крушевцу, хоће ли Крушевац бити главни град и означити почетак спаса?

Чувена црква Лазарица у Крушевцу, хоће ли Крушевац бити главни град и означити почетак спаса?

Кренуо сам ово написаније пророчанствима, да и завршим тако. Више прозорљивих стараца рекоше да ће Крушевац постати главни град. Ту ће доћи да се крунише Цар. А потом ће шиптари побећи са Косова у року од 48 часа. Србија ће постати мала Швајцарска, све ће ту да рађа. У овим временима, под притисцима биолошко психотринског рата, шта може то да донесе тај положај Крушевцу. Једини разлог да неко изабере Крушевац за престоницу може бити да ту буде одговор и одбранаа од претњи које су тренутно ту и које долазе. А оно што може да натера шиптаре у бег је психотронско оружје, ништа друго тако не дејствује. Исто кад се подеси, може да утиче на раст и здравље биљака. Како кажу пророчанства, кад дође поново Христ, нестаће све болести. Па да, применом Теслиних и психотронских уређаја свака болест се убија за кратко, деца се рађају здрава и моћна. Крушевац значи… добро, да видимо, јер како рекоше монаси, кад дође време онда ће се отворити истина. Није дато људима да знају. А и не треба сви да буду спашени.

Поновљен текст од 11. јула 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *