Српски Еликсир

Има нешто више од четири године како сам први пут сазнао за дихидрокверцентин. Налетео сам на документ који је описивао истраживање казахстанских научника почетком осамдесетих година прошлог века и о дихидрокверцентину кога има у изворској води. Али само у горњим токовима, он је ту присутан као течни кристал који под дејством светлости нешто касније нестаје. Даље што сам сазнао за његова дејства су невероватне ствари, просто најбитнија ствар која нама треба, од држања организма виталним, поправљања оштећених ћелија па и ДНК, надмоћна борба против вируса и многих других болести, спречава развој рака… али на жалост, на тржишту је било и сада има те врсте производа али цена је превисока а није природни, тако да се не усваја од нашег тела тако добро.

Једна боца Српског Еликсира

Једна боца Српског Еликсира

Земља под нама је пребогата свим тим што нам треба, тај важан састојак кога су казахстанци научници нашли у земљи је дакле свеприсутан, јер из те земљу и камена је ушао у воду али улази и у биљке. Само што иста та земља постаде временом све сиромашнија, рецимо данас јабуке имају 70% мање хранљивих материја него седамдесетих година прошлог века а слично је и са другим плодовима. Дакле где наћи богат извор дихидрокверцентина и како га извући одатле? Једно време сам провео радећи на капсули са више Теслиних калемова, неки су требали бити у земљи. Познато је својство Теслиних калемова да копирају стање и пренесу даље. Данас се то назива квантна телепортација и има учинак као да сте у себе унели прави производ (рецимо одређени минерал).

И тако, године су ишле, у глави ми је био непрестано дихидрокверцентин али без решења. Радио сам неке друге ствари, које ми баш и ништа нису требале али се касније испоставило да то није било ни губљење времена ни пара, све је то у ствари било решење за израду нечег што је добило назив Српски Еликсир а дихидрокверцентин има за најбитнији састојак. Управо неке пробе као Теслини калемови у течности са високим пражњењем и стварање плазме, су биле кључне за решење. Ово што сам урадио је нека мутљавина, има од нано честица, сурамина па до дихидрокверцентина. Дихидрокверцентин има да се купи али зло и наопако колико кошта а не помаже јер је вештачки добијен, дакле иако исти хемијски састав, распоред атома геометријски није исти па као такав не помаже. Ово је природно скроз. Осим горе поменутих, у састав улазе и сладеће ствари:

Тло испод нас је пребогато и треба посебна тема само да се оно обради и представи

Тло испод нас је пребогато и треба посебна тема само да се оно обради и представи

Витамини А, В, С, Е, К, Р
етерична уља борнеол, лимонен, кариофиллен, анетол…
минерали гвожђе, калцијум, магнезијум, фосфор, калијум, силицијум
органске киселине стеаринская, олеинска
минералне соли
фитоциди
смоле

Ако саберем све шта има у течности коју сам урадио, и вишегодишња испитивања (у Пољској, Кореји, Јапану, СССР, Мађарска, САД, Русија, Украина, Казахстан…), искуства у побољшању/лечењу су следећа:

Замисао Теслине станице са делом склопова испод земље. Свее је стало али многи делови су ту и пре или касније биће завршено

Замисао Теслине станице са делом склопова испод земље. Свее је стало али многи делови су ту и пре или касније биће завршено

Жени од 60 година је након пар година кориштења, диоптрија са преко 3, враћена да без наочара чита; човек од 80 година исто тако чита новине, не обољева, изгледа неколико деценија млађе и има младу партнерку; антиоксидант; спречавање стварање тромба (дакле антиФајзер); спречава промене на ДНК изазваном вакцинама обарајући дејство одређених фермената који мењају ДНК (јер један од састојака те моје течности учествује као омотач ДНК); антибактеријско дејство; против плесни у телу; против запаљења; антисептик; спречава развој малигних обољења (не знам јел лечи); детоксикација; одржава и јача имунитет; делимично штити од електромагнетног зрачења; побољшава крвни систем; даје виталност и ободри; побољшава лимфни систем; опуштајуће дејство; смањује нервну напетост и чак и опоравља нарушен нервни систем (немам довољно података); смањује болове у мишићима; спречава шећерну болест и смањује утицај исте; одржава правилни развој ћелија; побољшава пигментацију; против старења (чак скида боре а тврди се да смањује и седе); побољшава рад мозга; рад ензима побољшан, учествје у преко 200 процеса у нашем телу; боље упијање и усвајање хранљивих материја; смањује холестерол; поспешује рад жлезди као нпр. тиреоидна; артритис и реуматизам; гастритис; бронхитис; запалење плућа; срчане тегобе; чисти крвне судове…

Груб списак оног шта постиже је: против бактеријски/плесни/вирусни, против упала разних врста, антиоксидант, антисептик, против рака, против болести дисајних путева, ароматични, детокс тела, имуно подстичући, побољшава крвоток и лимфне судове, опуштајући, смањује нервну напетост, смањује и уклања бол у мишићима, подмлађује…

Смоле из природе су пребогатог састава и благотворне за нас

Смоле из природе су пребогатог састава и благотворне за нас

Ја лично од 31. децембра 2021. испитујем Српски Еликсир и до сад су невероватни налази. Сам дихидрокверцентин се узима као еталон антиоксиданата, рецимо, витамин Ц на тој антиоксидантској скали је на 2100, а дихидрокверцентин иде од 32.177 па до 104.000! И без икаквих побочних дејстава. Нису без везе наши стари били тако здрави и отпорни, оде жена ујутро на извор воде и донесе воду у земљану посуду а вода пуна тог моћног течног кристала. За разлику од званичне науке која све испитује на другим људима, ја све пробам на себи и ово се показало одлично, чак сам дошао и до дневне дозе од две до четири ракијске чашице на дан као задовавајуће количине. До пуног ефекта на здравље долази након две године највише али се већ након пар дана осете одређене промене на боље. Из своје дугогодишње примене разних Теслиних уређаја, тврдим да једина ствар из света биохемије која по благотворном и лековитом дејству на човеково тело, може да се упореди са Теслиним осцилатором је управо Срспки Еликсир.

Данас се све и свашта зове Српским, често и незаслужено. Разлог зашто сам дао тај назив, Српски Еликсир, је што је као прво урађен од Србина и тако како је урађен, нема нигде на другом месту. Еликсир је мало више романтичарски јер у нашим представама, елискир је нешто што моћно делује, као чаробни напитак. Једна битна ствар која чини напитак Српским је тврд став да напитак буде само у Србији, са забраном извоза и да се не даје странцима ни за какве паре, услове и понуде. То ако би икада ушло у животе људи као свакодневна ствар.

Српски Еликсир је богат минералима

Српски Еликсир је богат минералима

Иако је рецимо дихидрокверцентин познат и истражује се од 1965, није много ушао у употребу а може само да се нагађају разлози. Испитивања спорведена у Јапану, Кореји, СССР, САД, Мађарској, Француској… су дали само најбоље резултате. Али у том случају је још чудније да се за сурамин зна од 19. века и какве он има моћи али такође не улази у широку употребу (решава много тога укључујући рак, аутизам, разна оштећења нерва…). Као и овај Српски Еликсир, неће он заживети. Као таквог га је немогуће било како регистровати а и ако би производња било како кренула, највеће користи би имали порезници а најмање они који га праве, а о коначној тржишној цени боље да не причам. Тако да за сад остаје у домену псеудонауке, шарлатанства и само мали број блиских има срећу (или по некима можда несрећу), да га користе. Кад дође до неке цивилизацијске промене, ово, или нешто слично, ће ући у свакодневну употребу и дати изузетан доприност дуговечности и здрављу Срба. Комбинацијом са таласним технологијама, створиће се народ надпросечних духовних и телесних моћи, потпуно нова цивилизација. С обзиром да је природа доста уништена, сада су могућности за израду исте јако скромне. А није на мени да бринем о томе, има ови који мисле на народ и његову будућност. Кад малопре рекох цивилизација- за стварање нове цивилизације треба 500 особа.

2 thoughts on “Српски Еликсир

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *