Психосондирање

У почетку беше Реч, и Реч беше у Бога, и Бог беше Реч. У Њој беше живот, и живот беше светлост људима“, Јован 1,1.4

Ова чувена реченица каже много тога о снази духа исказану кроз реч а ми који смо народ славан духом, у њој видимо дубоки смисао прожимања духа, тела, мисли, снаге, воље, стварања. Није код нас Срба тек тако пословица “човек се веже за реч а во за рогове”. Постоји и пуно тема и прича везано за силу мисли и речи, о чак лековитом дејству, утицају на људе али ја на жалост то нисам срео у стварном животу. Можда има неко да се излечио молитвом, могуће, али ван прича, нисам нашо непосредног сведока истог. Али сам небројено пута видео како речи газе, ломе и вређају људе и копа међу њима дубок понор. Али ту реч, то слово, које је моћ стварања и постојања нисам срео. Док нисам налетео да дело академика Смирнова из СССР.

Јунак наше приче, академик Др. Игор Смирнов

Јунак наше приче, академик Др. Игор Смирнов

Њега сам на овом сајту помињао у пар наврата а радило се о развоју и примени психотронског оружја. Он је један од тих који заузимају важно место у историји психотронског оружја а творац је нечега што се зове “скалпер душе”. Игор Смирнов је рођен 1951. године а умро је 2004. године. Као што видите није дуго живео и један је од више моћних истраживача из СССР и Русије који су на необјашив начин напустили овај свет прерано. За живота је био лекар, доктор медицинских наука, професор, академик РАЕН, члан академије енергоинформационих технологија, оснивач компјутерских психотехнологија, директор Института за компјутерске психотехнологије. Држао је оделење за психокорекцију на Првом Московском медицинском институту. Аутор је више чланака али и књига “Психоекологија” и “Психотехнологија”. Под њим су разрађене технологија заштите од зомбирања.

 

Игор Смирнов је са само 28 година радио на пројекту Физичка поља биообјекта модулирани сигналом подсвести, тајни пројект СССР.. Осамдесетих година прошлог века почиње да ради на тајном програму СССР, технологија којим се потпуно рашчлањује људско биће а кориштењем речи. Наивно се мисли да је у питању аутосугестија, подсвесно програмирање, али је истина много дубља и јача. Да, чињеница јесте да се користе посебно одабране кратке реченице које се затим посебно прераде за то урађеним алгоритмима и убаце у посебан врло сложен аудио документ и тиме се створи аудио сонда. И тако се добије та Реч која мења ствари из корена. Прва испитивања које је Др. Смирнов обављао су показала невероватна побољшања здравља чак и код неких тешких болести а успешно је лечена и зависност. Та лабораторија за психотронику је управо била на горе поменутом Првом Московском медицинском институту. На том месту је и урађен “склапер људске душе”, и та технологија је била у стању да отвори људску душу као конзерву. Није било могуће успротставити се таквом дејству а ни сада није боље по том питању. Тада је извршено испитивање у једној робној кући, где је у уобичајен звук за разгласа, убачен кодирана аудио сонда. И она је садржала забрану да се краде и тај дан је пала крађа у тој самоуслузи за 75%. Након тога, Др. Смирнову су предложили да иде да ради у Немачку где би имао свој истраживачки центар али је он то одбио. Оно што је такође успео је да разбије културу корпоративног управљања, засновано на агресији и сукобу, и створио је психохармонизујућу аудио сонду која се користила на радном месту, која ничим није реметила рад људи. Утицала је да се уклони завист сарадника, да се сукоби предупреде, смањивала је умор, напетост а није захтевала никакаву стручно руковање, једноставно се емитовала са аудио носача. Та аудио сонда је урађена од стране института за психоекологију и института за психотехнологију. Његове психотронске технологије су примењивале и на другим местима, рецимо аеродром Домодедово али о томе нема баш података. Зна се да су знања Др. Смирнова кориштена и у криминалистици. Успеси су невероватни, једног непоправљивог наркомана је излечио својим аудио технологијама, и младић је након тога завршио два факултета и водио сасвим примеран живот. За једну сеансу излечио девојку од хроничне бронхијалне астме. Смирнов је веровао да се дејством на психу, без икаквих лекова, човек може излечити од многих болести.

Једно од испитивања које је спроводио Др. Смирнов

Једно од испитивања које је спроводио Др. Смирнов

Енерго информациони кодекс РФ је био задњи пројект који му је предложен а онда он који ни од чега није боловао изненада умире од срчаног удара. Нестанком Др. Смирнова његово дело не нестаје, иза њега су остали његови сарадници и за њима и њихови ученици. Ја о свему томе појма нисам имао док ми се један од настављача дела Смирнова није јавио. Био је изненађен како сам успео да искористим једну аудио сонду, јер је кодирана на руском језику тако да је ни један други народ не може користити. Рекао сам му да на квантном нивоу све у себи садржи српски језик и ја иако не разумем шта се у сонди каже (и не може да се чује али наша подсвест схвата), то ипак допире до мене и има учинак. И тако је почело једно дивно пријатељство, које ће трајати. Никад ми ништа није наплаћивао (јер те ствари коштају) и био срећан због многих ствари које је од мене сазнао. И тако сам постао бета тестер аудио сонди рађених по технологији Др. Смирнова. Ту има дословно свачега од покретања одређених жљезди (типа хипофиза), па до ствари као отпорност на врућине, заштита од инсеката, побољшавање односа са људима и слично. Људи који су то користили били су одушевљени учинком али наравно, ту се увек нађе неки злонамерни скептик који све то оспорава и начелно назива аутосугестијом. И тамо у лето 2021. године, мени дође на испитивање аудио психо сонда чија је намена “да се трсе паре”. Ја се мало поче шалим са другаром, кажем да ето још мало па две деценије послујем са западом и нема те магије која ће да паре из нечијег новчаника пребаци у мој. Али испитвање ме је обезданило…

Дакле- узмем да испитујем тај аудио документ, кажем ништа ме не кошта а посао ми баш нешто кренуо траљаво, тек да се једва преживи. И још ако зли језици кажу да је аутосугестија, онда то нема смисла, којом аутосугестијом на себи ја могу да утичем на друге. И онда крене… само пар дана након кориштења аудио сонде, ја добијам неке наруџбине и за четири дана зарађујем 350€! Следеће недеље ми улеће посао и брзо обрћем неких 150€. И то је за непуне две недеље 500€ од само једне муштерије а стигле су наруџбине још од неких других. Осим њих, почео сам да преговарам са неким са којима сам доста раније сарађивао и уговорио неке послове за будућност. Да саберем на брзака учинак који сам имао: виша зарада него до тада; радио сам много сложеније пројекте неупоредиво брже него многе једноставније раније; завршио годину са великим залихама хране укључујући и 140кг меса; опремио радоницу са неком опремом; и да ствар буде жешћа, још ми је остало пара у џепу! А то је била светски прилично лоша 2021. година! У својој рецензији коју сам објавио за малу затворену групу људи сам написао:

“Ова аудио сонда чини нешто што засигурно руши сва знања из свих књига на тему тржишта, пословања и финансија и аутори исте доносе на свет једну потпуно нову димензију.”

Један од многобројних дијаграма рада мозга

Један од многобројних дијаграма рада мозга

Мени још увек није јасно како то ради али ради. Психотроника је моћан прибор за рад. Зато треба бити и јако обазрив око таквих ствари јер има и лажних представника, који наводно настављају рад горе поменутог академика а за неке је очигледно да злоупотребљавају то знање и од људи праве своје следбенике. Треба имати у виду да ове аудио сонде имају моћ да заобиђу одбрану/имунитет нашег звезданог тела и са нашим душама учини хаос, да будемо оно што нисмо и не желимо. Како наше материјално тело има свој имунитет, тако исто и наше звездано тело има имунитет. Психотехнологија је кулминација свега што је до сада учинило човечанство. И то је неупоредиво озбиљније него израда атомског оружја или летови у свемир. То је начин да приступиш својој бесмртној души. Могућност да се приступи сваком делу нас самих и дотера се по вољи. У тренутку док ово пишем негде око четрнаест хиљада људи користи те добре аудио сонде, има нас како Срба а тако и Руса и Украинаца, и све су то обичне особе, са обичним пословима али задовољни и са јасним циљевима. То је знање будуће цивилизације, пошто је ова цивилизација показала себе каква је и сада је на издисају. Уз биорезонантне технологије, таласно геномске матрице и наравно наслеђа Николе Тесле, нема сумње да је аудио сондирање озбиљна полуга једног дивног будућег света. Света узвишеног духа и радости живота.

One thought on “Психосондирање

  1. Следбеник академика Смирнова је Антонио Домингес Бандерас, његов рад благостно утиче на здравље! Могуће је слушати ове звучне пакете и за трансформацију свести. Био је миш-постао је орао! )) Није било истраживања да ли ће ове ствари деловати на изворним говорницима другог језика – оне су на руском. Српски језик и руски су веома слични. Претпостављам да ће резултат бити позитиван!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *