Биорезонантне куће

Ово је само груба скица биорезонантне куће, где показује кровни део али и неке основне склопове које би садржавала

Ово је само груба скица биорезонантне куће, где показује кровни део али и неке основне склопове које би садржавала

Биорезонантне куће не постоје али постоје сазнања и исккуства неопходна да се ураде. То је врста куће која резонира са природом и човеком, чинећи све укупно један хармонични склад и доносећи благостање, здравље и процват. Да би се то постигло, користи се природни материјали, посебне геометрије али и неке технологије, мање знане многима.

Неки од склопова који би се уграђивали у кућу

Неки од склопова који би се уграђивали у кућу

Посебан подстрек да кренем у ту причу о биорезонантним кућама је једна прича из живота Николе Тесле. Имао је друга који је био професор на једном колеџу у Њу Јорку. Он се једном Николи пожалио да му ученици немају баш концентрацију, и да су често успавани на часу. Тесла је урадио нешто са учионицом где је његов друг држао предавања, уградио је нешто у њу. Одмах иза тога су се осетиле промене, не само да су ученици били живахни на часу већ су постизали и надпросечне успехе. И још увек су познати по томе а тај Теслин скривени систем још увек ради после свих тих година, негде скривен.

Енергетска поља здраве и болесне особе

Енергетска поља здраве и болесне особе

Временом сам некако успео да докучим шта то може бити и нешто и применио код себе и разлика је стварно приметна и најбитније, раде у пасивном режиму, без струје. Теслини калемови су стварно једно невероватно чудо шта све могу. Тада сам некако у техничком смислу и заокружио причу о биорезонантној кући. Никад нисам намеравао да продајем такве куће, биле су намењене за посебну заједницу, као језгро неког будућег поколења. Заједница где би биле све куће тог типа, где би било доста деце и то врло здраве, деца таласа (има на сајту овде, потражите). Од особина куће ја бих издвојио следеће:

– одржавање здравог распона енергија тела
– успоравање старења
– станари увек у добром расположењу и здрављу
– дуже трајање хране
– висока енергетска искориштеност
– потпуна отпорност на спољне електромагнетно зрачење
– струја не јача од 24 волти
– осветљење које лечи
– стварала би лековиту структурирану воду
– готово потпуно отпорна на земљотресе

Једно од многих испитивања структурирање воде, у овом случају у Киеву, која се показала ненадмашна за здравље. Нешто што би било саставни део куће.

Једно од многих испитивања структурирање воде, у овом случају у Киеву, која се показала ненадмашна за здравље. Нешто што би било саставни део куће.

То су само грубе црте, имало би ту доста тога да се каже. Наравно да би Теслина знања у њу била уграђена и то је оно главно што би јој давало ту снагу. Била би део једног склада са двориштем, па рецимо ако имате у дворишту воће, у саму кућу би биле уграђене коморе да сенице могу ту да се гнезде. Пар сеница када имају младе дневно улове и по 40 грама инсеката, па има ли боље заштите за вашу башту? Наравно, ту би биле и друге ставке али не бих много причао, сувише су ми добрих замисли покрали… Као и нека наша древна здања, имала би обавезно и неки подземни део који би помагао проток енергија Земље и појачавању исте. Једна сложена грађевина, која ради сама од себе, као што би Тесла рекао- саморадна машина. Из досадашњих испитивања неких од технологија, сигурно је да би више таквих кућа у околини створило међусобну енергетску везу и заједно резонирале. Сазнања за заједницу будућности, која ће доћи без обзира ко је на власти…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *