Врли нови свет

Не, није тај свет од Хакслија, него један леп, мали и лични. Нешто што има свако од вас и стало му је до њега. Оно за шта се боримо и трудимо се да му буде добро. Они који никада не заборављају рођендане и славе, увек сам код њих добро дошо и они код мене. Да, то су они са којима дочекујем ново време.

И над световима свет

И над световима свет

По нашој народној, свако време има своје бреме а бреме овог је многоструко тешко а претпоставимо да је почело 2020. биолошком кризом. Мени су године пре тога биле тешке јер сам имао свест шта наилази на нас и да треба добар напор и паметно усмерене снаге да се од свега тога одбрани. Суочен са дебилизмом наших људи, који последњих година испољавају невиђену дозу гордости и подмуклости, 31.12. 2018., стављам тачку на било какве разговоре на тему предстојећих догађаја и како приступити томе и заштитити се. Био сам глуп, веровао у заједништо али све се своди на исмевање, ругање, дубоку неверицу и на крају те исмева гори од тебе. Па ни Христ ни Тесла не могу да спасу много људи, како ико од нас малих може да уради ишта. Али може да се посвети ближним.

Чудна знамења на небу Украине а народ верује да она означавају нешто... и означило је. И леп је осећај кад гледаш како прелеће изнад тебе.

Чудна знамења на небу Украине а народ верује да она означавају нешто… и означило је. И леп је осећај кад гледаш како прелеће изнад тебе.

Тешка ми је била 2019. и нисам знао куда се тачно определити. Коначна одлука је да одем, и то за Украину, тамо ме чека љубав мог живота. Пред полазак се видим са једним тада другаром и дам му нешто врло важно за предстојећи биолошки рат. Био је то септембар 2019., и добио је матрице развијене у Украини, међу њима су биле чак две за корону. Они који користе то никада не обољевају, треба само путем модулације да се прикључи на Теслин уређај и одашиље у простор. Наравно да тај ништа није урадио ал сад му и не вреди, биолошки свет се променио, избачене су нове матрице, прилагођене новој опасности. Нисам дуго мировао и из Украине у јануару 2020. идем за Русију, да се видим са тамо драгим особама и однесем и њима нешто. Онда на пролеће 2020 шаљем из Украине поштом, док је још увек радила, један електромагнетни биорезонантни уређај за Србију. Добила особа која је увек била уз мене, којој могу да дам ладно приступ свом мојим налозима (пошта, банка, сајтови…) без да бринем да ће ишта бити злоупотребљено. И крајем лета путујем из Киева за Данску, и још један биорезонантни уређај носим тамо неким милим и драгим. Сви су добро прошли у овим дешавањима и могу да се суоче и са следећим.

Природа+кикирики+пиво= хармонија живота

Природа+кикирики+пиво= хармонија живота

Тако да сам догађаје од 2020. дочекао као што сам и предвидео до 2018., у мирном и тихом окружењу, природа, лепа храна, чиста вода и ваздух, опуштен, расположен, доброг здравља а сви моји блиски исто тако. Има мање посла али не смета, јер ни потребе нису порасле. Гледам лепе слике и снимке по интернету, пробеседим са неким блиским, понекад се укључим у неки разговор, ако је занимљив. Занимљиво да су се и друге особе са сличним знањима и искуствима исто повукле, живе повучено али и даље нешто испитују, али овог пута за своје вољене.

Од мене доста. Не занима ме ови дежурни стручњаци како су се снашли, довољно је што понекад видим како пишу глупости уз обилну подршку њима сличних. Заједничко им је да су особе без морала и због својих циљева би сваког преварили. Ко је у шта улагао то му је.

2 thoughts on “Врли нови свет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *