Церпан

Церпан, моја прва психотронска љубав!! Прва направа из тог света за коју сам сазнао 2016. године. Има способност квантне телепортације стања са фотографије. Мења енергетско стање људи, растиња, воде, кристала. Подмлађује. Зову га још и генератор Беридзеа, по свом творцу.

Сасвим обичан изглед, као термос

Сасвим обичан изглед, као термос

А то за подмлађивање је рађено на групи добровољаца, њих 12 до 15, и имали су неких педесетак сеанси за непуна три месеца. За домаћице је било добро јер је могло да се спроводи над њима док су радиле у кући. Испитивање је показало да је измењена енергетско информациона структура ћелија и то се показало не само губитком бора већ укупном подмлађивању. Све се то дешавало у Киеву, почетком осамдесетих година прошлог века. Осим тога оживљавали су и стара семена, давали им клијавост 100%. Тврдило се за Анатолиј Беридзеа да је примао податке негде из космоса, исто као и Тесла. Много је људи спасио од рака, шећерне болести, прелома. Званична наука га је сматрала шарлатаном. Али КГБ није. По самом Беридзеу, тај генератор тежак седам кила, дуг 18 цми пречника 8 цм, био је преносник енергије из космоса. Није трошио струју већ му је погонска снага била снага духа оператора. Да, покретао се мислима а приступ космичким енергијама је ишао кроз особу- његова сазнања, мисли, стање тела. Кад сам давно видео прву примену тог уређаја, био сам запрепаштен- оператор га је усмерио на комору, тј. зид коморе, који је урађен од дебелог челика од готово пола метра. Унутар коморе је био уређај који је очитавао зрачење и скала је нагло поскочила када га је обасјао Церпан.

Уређај је подвргнут многим испитивањима и запажања која су нађена су више него занимљива. Један од најранијих испитивања је спроведен 1980.-1981. у Киевском Институту за физиологију растиња, исппитивања је водила Т. Решетникова. Показало се да после дејства уређаја, биљке имају потпуну отпорност на замрзавање као и на влагу- поплаве и дуго стајање у води није могло да утиче на њих. Нешто касније, 1983., у институту за воду у Киеву је рађено испитивање на води, испитивање водио В. Јарославски, утврђено је да уређај повећава проводљивост воде и убија све патогене у њему. Исптитивања 1990. у војном ваздухопловном институту у Москви је показало да након Церпана организам постиже изузетну отпотност на јонизационо зрачење или народски- радијација. Можда је најлепша епизода када је излечио чувеног авио конструктора Антонова од рака, поступак је трајао месец и по дана са потпуном успехом. У знак захвалности, Антонов је у својој фанрици урадио за Беридеа неколико Церпана, један од њих од титанијума.

Приказивање левитације

Приказивање левитације

И одбио је да ради за КГБ, уређај је требао да се производи у заводу “Октава” у Киеву и недуго иза тога гине у саобраћајној несрећи. Укупно је урађено неких педесет комада али су готово сви нестали. Само пет комада је претекло, један ме чека у Киеву, кад ме не мрзи да га покупим. Али он је унутра имао један чип за очитавање, без њега није могао да ради. Морао је да се мења на свака два месеца. Тај чип је нешто први што сам научио да правим и примењујем. Занимљив је, ради.

Мрзи ме више да пишем, то вие. Фотка казује- уређај у рукама мог познаника у Киеву. Доња- Беридзе средином шездесетих на једном скупу у Киеву показује моћ свести и левитацију.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *