Скаларна вода

Јел вам досадило то стално помињање те скаларно, те торзионо, астрално… ? Верујем да јесте и сад се свака шуша хвата за те изразе, претпостављам да сам и ја један од њих. И сад ће овде да се помиње скаларно у оквиру теме скаларне воде. Мада је сам израз мало погрешан, јер је у питању вода структурирана у скаларном пољу. Сакалрана вода је дакле жива вода, која има лепо саздану молекуларну структуру а која је пак благотворна за живи свет. Та тема скаларног или тих посебних енергија није тако нова. Прве такве забелешку су археолози открили на западној обали Нила, близу Луксора али и у Каору и Гизи. Древни натписи Мисираца кажу о сили која дејствује од пирамида на људе и животиње, како унутар ње а тако и около. И да то дејство зависи од материјала који се користио у градњи и начин како се уграђивао. Први научник који је то објаснио је чувени шкотски научник Џејмс Максвел, и тај нови облик енергије је открио 1856. године, данас знан као скаларна енергија. Али први који ју је истражио, укротио и употребио је нико други до наш Никола Тесла. Он је као основу имао Максвелова истраживања.

Прелеп примерак структуре коју образује скаларна вода

Прелеп примерак структуре коју образује скаларна вода

Човеково тело је 70% вода и самим тим је јасно да је вода веома важна за нас. Али није свака вода ни добра за нас, савршено је да вода има у себи молекуле постројене у кристалној решетки. Кишница има такву структуту али је не држи дуго. Дејством скаларног поља на воду повећава се њена биоактивност и одлично усвајање у организму. Она благотворно делује на пробавни тракт, побољшава пропустљивост ћелијских мембрана, снижава холестерол. Повољно утиче на крвни притисак, побољшава размену хранљивих материја, па чак има способност растварања камена (нпр. у бубрегу). Кожа постаје еластичнија. Смањује или спречава стварање наслага на зубима и развој парадентозе. Код респираторних обољења показује бактерицидно дејство, смањује болове и убрзава опоравак.

Слично се дешава и са другим течностима, као што су чајеви, сокови и други, њима се побољшавају корисна својства а побољша им се и укус. Постоје и тврдње да се храна брже спрема у скаларној води а корисни састојци из ње се брже и боље усвајају. И то није све, помаже у расту биљака и животиња, повећава принос у баштенских култура (до 60% судећи по истраживањима у СССР), и чини је отпорнијом на разне болести. У тој води се исто боље пере веш.

Нека истраживања указују да скаларна вода итекако штити од електомагнетног смога

Нека истраживања указују да скаларна вода итекако штити од електомагнетног смога

Према истраживањима рађеним у СССР а касније и у Русији и Украини, скаларна вода има следећа својства:

поспешује биолошке процесе
боља пропустљивост ћелијских мембрана
чисти организам од разних нечистоћа и отрова
снижава холестерол и спречава развој атеросклерозе
регулише крвни притисак
поспешује развој материја
може да разложи камен у телу
спречава развој каменца на зубима развој пародонтозе
чисти и избељује зубе
смањује крварење десни
убрзава оздрављење при респираторним обољењима
већа еластичност коже
смањује образовање калцијума
побољшава укус хране
благотворно утиче на развој хранљивих материја
повећана клијавост семена
убрзава раст баштенских култура и већа отпорност ка болестима
повећава чврстину везивног малтера и боја
повећава калоријску моћ течних горива
штити од срчаних обољења (атеросклероз, хипертонија…)
спречава развој кожних обољења
смањује утицај електромагнетних таласа
болови мигрене
менструални болови
побољшава концентрацију
штити ћелије и ДНК од мутације
побољшава ендокрини и нервни систем

Ово је горе само део, списак и сикуства су много већа. Примена је једноставна, ја рецимо ујутро прво попијем пар децилитара те воде и благо умијем лице. За семена је друго, потопе се неколико сати у ту воду пре садње/сетве. Та вода је осетљива на сунчеву светлост па је треба чувати ван сунчевих зрака. Скаларна вода даје енергију телу, повећава животни век и виталност организма. Њоме је немогуће да се предозирате, може да је пијете колико год желите.

Ово је моја бутељка за стварање скаларне воде и годинама ме успешно служи.

Ово је моја бутељка за стварање скаларне воде и годинама ме успешно служи.

И знајте да ово у сваком случају не представља званично средство у медицини, тако да за све ипак треба да идете код лекара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *