Сумрак осцилатора

Мало чудно делује наслов поготово кад долази од мене, јер ко ме зна, сведок је мог одушевљња и одличних искустава у кориштењу Теслиног осцилатора. И то и остаје и мени је лично помогао да се заувек избавим од многих болести, подмладим себе и да поглед на живот постане још ведрији. И другима је помогао и задњи успех је лечење бебе од целебралне парализе. Али уређај има и својих ограничења. Нећу рећи да је застарео али мислим да није у стању да реши изазове блиске будућности.

Теслиних осцилатора има од овако малих који се носе у коферу па до великих кућних и сви су добри

Теслиних осцилатора има од овако малих који се носе у коферу па до великих кућних и сви су добри

Њему треба време да би одрадио нешто, а за много тога нема времена. Ја сам још 2018. године, почетак, објавио вест коју су тадашње новине у Србији пренеле а то је да је девојка оболела од нечега и да је после три дана умрла. Новинари су осули паљбу на болницу која је није примила, медицинско особље је било разапињано од стране јавности. Разлог непримања је био тај што су сви респиратори били заузети и да су све особе на њима такође недуго умрле. У свом новинарском слепилу, нису ни размислили која је то болест која за три дана убија младу особу од двадесетак година, која ни од чега није боловала и била здрава и снажна. Када је кренула она ковид ујдурма, мени су из разних места Србије рекли да је било много случајева да су младе и виталне особе, које нису ни од чега боловале, старости до четрдесет година, умирале за највише четири дана од појаве симптома. Тада се само потврдила моја претпоставка из 2018. да је смрт те младе девојке производ испитивања неког новог биолошког оружја. И таквих смрти је у време ковида било доста, кажу да су у некимместима мртвачнице биле препуне. Дакле све невакцинисане особе (дакле отпада да су умрли услед вакцине), нико није стављен на респиратор (отпада и то да је респиратор узроковао смрт).

Фотографија лечења жене, пре другог светског рата

Фотографија лечења жене, пре другог светског рата

Из горе наведеног се види да је смрт наступила брзо и велико је питање употребљивости осцилатора у тим условима, сувише мало време. Додуше и то мало времена је довољно ако се осцилатор користи упоредо са неким другим средствима, сам осцилатор је под знаком питања. Будите сигурни да ти који све смишљају то, ако прихватимо став многих да је све то режирано из сенке, да они одлично знају за Теслине уређаје и како их заобићи. Осцилатор много тога може али ако се пружи неко време али не сам, рак може да излечи за недељу дана ал уз нека додатна појачања, леукемију исто али треба бар месец дана, тешке инфекције треба бар пар месеци (лаке ће брзо) и тако сам ја себи решио гнојно грло. Оно што осцилатор не може да реши, бар ја не знам, је мултиплекс склероза (олакшава симптоме али не лечи), онда не решава питање моргелона, ДАРПА нано гел, графен, нано роботе и нано паразите, Полисорбат 80, електромагненти смог и да не набрајам даље. А то су све ствари на које неки истраживачи упућују да су смртна опасност за човечанство. Те ствари и многе друге нам долазе ваздухом, храном, пићем.

Каталог пре другог светског рата показује богату понуду уређаја

Каталог пре другог светског рата показује богату понуду уређаја

Питање је за колико је веровати, наводно је неки доушник из редова блиских Бил Гејтсу рекао да се спрема идуће године тежак помор и да ће милијарде људи умирати. Имате то на вези овде.

Колико је томе за веровати појма немам али је једно сигурно, тренутно у Украини у неколико области бесни Хепатитис А, чији је исход смртан а у Кини је тренутно многе школе захватила нека плућна болест. То је утицала да се многе школе привремено затворе а и одложена је посета Амерчких званичника тој земљи. Ако погледате Али Експрес и О Ел Икс, наћи ћете доста Теслиних уређаја за лечење али као што се види, не помаже. Моја тврдња је да то помаже, забранили би продају. Ја како не волим да мирујем, још пре неку годину сам размотрио такву варијанту и решење и наравно да оно постоји. Али треба да дође до одређених дешавања да би се то и потврдило, овако напамет је глупо причати. А и овај сајт као и горе наведени Телеграм канал нису места где се тако нешто треба решавати нити давати нека предвиђања. Најбоље да потражите решење на другом месту, има доста тих који себе сматрају меродавним и добро упућениим спасиоцима. Ово је само лични утисак на тему неких технологија и изазовима у будућим дешавањима.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *