Победа Шеломова

Својевремено је Маргарет Тачер, тада премијерка Велике Британије, изјавила како у Совјетском савезу треба да остане највише 38 милиона људи, тек да има ко да ради у индустријским постројењима. Мени је најјезивија била хладноћа те изјаве, тек тако олако рекла да ће стотинак милиона људи бити обрисано одатле. И много година касније сам се вратио на ту причу из сасвим другог правца.

Наглашен део документа хасида

Наглашен део документа хасида

Тамо негде 2017. године заладни медији објављују да су открили веома стару хришћанску фреску која приказује не само мушкарце већ и жене у свештеничким одорама како врше службу. Наравно да је то изазвало буру у јавности али католички стручњаци су дали своје мишљење где су оборили тврдњу да су некад и жене равноправно са мушкарцима вршиле свету службу. Ја све то пренесем другарици из Русије, она је велики верник и упозната са много тога. Она се такође успротивила томе и тврдила да је то немогуће. Мени је јасно било, ипак је васпитање код њих, али и у другим православним земљама, да жене не могу да врше ту службу. Не будем лењ и потражим то на интернету, да нађем јесу ли икада жене вршиле службу у црквама у Русији. Руски сам знао довољно а за претрагу сам користио јандекс претраживач. Није дуго прошло и ја нађем податак који је баш запрепашћујући…

… није било података о женама свештеницима у Русији али је било друго- изјаве неког прозорљивог Руског свештеника, коме сам на жалост заборавио име, који је говорио да ће Русија тако тешко страдати, да ће због мањка мушкараца, жене морати да врше службу у црквама. Какво страдање, описаћу касније. Мени је тада било јасно да у Русији има десет милиона прекобројних жена, једноставно немају за кога да се удају и ако се узме у обзир и број оних зависних од алкохола, број слободних жена је још већи. Мени се то учинило тада као савршена прилика за Србију, ту треба добрих жена.

Потом долази чувена 2020. година и ковидобеснило. Руси први избацују вакцину на тржиште и тамо крећу масовне вакцинације и велики притисци да се народ вакцинише. Ја сам био повезан са људима мало упућенијим и по подацима на тему садржаја тих вакцина, видело се да је то чиста смрт. Тако и би, идуће године објављују податке да је стерилност у Русији скочила на 50% а незванично се тврди да је чак 60%. Да је све то намерно, види се из интерног документа хасида Русије где се у најпогрднијем начину говори о Русима, које треба вакцинама истребити и нека бројка која се помиње ту је план да се 90% Руса очисти. Документ на две стране објављују на једној групи на ВК али нешто касније, група бива блокирана и обрисана. У документима се јасно наводи да је главни задужени за то масовно вакцинисање рабин Шеломов. Јеврејима та вакцина није намењена и то се види из прошлогодишњих статистика у Израелу где плодност уопште није у опадању као у другим земљама. Све се то види на првом листу овде а други и трећи то даје још опширније. Сећам се случаја из Ивановске области где су дошли људи из банке сперме да узму узорке. Мушкарци који су дали материјал, дуго су чекали да добију извештај и на крају је један позвао телефоном да се распита. Добио је одговор да су сви стерилни и не одговарају за даваоце сперме. А сви су пре тога били вакцинисани и то није једини случај тамо те врсте. Несумљиво је да су прозорљиве речи свештеника биле тачне. Али ту има нешто још занимљивије у извештају а то је да ће се ту масовно доселити Азијати и ми смо сведоци ових година да се у Русију масовно досељавају особе из бивших Азијских република. Има их превише и са собом су донели изузетну нетрпељивост према Русима, има много туча, силовања а саму Москву су Руси назвали Москвабад.

Једна страна документа хасида

Једна страна документа хасида

Статистике које објављују у Русији не говоре ништа романтично, прирастај им је по подацима из децембра претпрошле године одвалио за 28%! Али ако се узму у обзир разних народи, онда су Руси управо ти који трпе демографску катастрофу док други народи имају одличан наталитет, управо ти Азијати имају од три до шест детета. Извештај од министарства здравља прошле године је донео податак да је у Русији само 11% деце здраво. Са моје стране, опасност од Азијата по Русију сам видео много раније, и то је Кина. Ово сам све давно нашао када сам на ФБ први пут 2018. написао о гомилању кинеских јединица у Сибиру као и герилском рату који се тамо води. Рецимо 2016. је група од неких двадесетак хеликоптера из Кине упала у Русију и заузели неко место неких 300 км од границе, држали га кратко и напустили. Руси су наравно јуначки подвили реп и ћутали.

Људи у кризним временима се хватају за чуда и често се у та чуда убрајају и пророчанства. Ја сам временом видео да су нека измишљена а нека су преправљена па им се изгубио основни смисао. Тад ме је занимало и јел ико ишта од пророка то реко, чисто зезанције ради и запрепастим се кад сам ово нашао. Чак многи други пророци као нпр. чувени Серафим Саровски, нису баш рекли тако како често наводе. Мени је жена давно рекла да је био неки Украински монах који је све ово предвидео и да је рекао да ће Руси бежати у Украину да се спасу. Онда сам потражио, кажем чисто разоноде ради, јел ико од тих правослацних духовника помињао икакве Азијате и Кину. Моји налази су били итетако изенађујући и ево неких доле наведених.

Старац Виссарион- рекао је да ће Кинези доћи до Урала; Схиархимандрит Серафим- предвидео распад Словенских држава, напад Кине и велике злочине над Русима (масовна стрељања и сл), први је рекао да ће прво узети Сибир а он и јесте сада њихов; Схимонахиня Макарии Артемьевой- умрла је 1993. али је пре тога предсказала да ће Кинези узети више од пола Русије; Старац Владислав Солнечногорски- исто је најављује сумрак Русије и да ће Кинези стићи до Челјабинска; Блажени Николая Уральского- умро је 1977 и говорио је како нас уче да се бојимо запада а треба се бојати Кине, да ће стићи до Каспијског мора са милионима нових житеља и нико их више неће вратити; Преподобный схииеромонах Феодосий (Кашин) Иерусалимский- говорио је да ће рат стићи са истока од Кине и да ће раскомадати Русију; Старац Адриан Псково-Печерский- само је поменуо напад Кине на Русију, без појединости; Блаженная Дунюшка Чудиновского- говорила је да ће у Челјабински КИнези пити чај, истериваће људе на улице и биће много суза, у цркве неће имати ко да иде; Старец Паисий (†1994)- помињао је Кину и да рат са Кином креће након што Турци водом Еуфрата буду наводњавали њиве, суочиће се Русија са двестамилионском армијом (а то само Кина може да има); Пелагея Рязанская- рекла је да ће зла на Руској земљи чинити Кинези; Архимандрит Таврион- реко је да ће Кина просто прошетати кроз Русију и утврдити се дубоко у њој. Исто је рекао да ће се Богородица молити за Кинезе и да ће многи прећи у Православље и страдати због тога; Старец Антоний- рекао је да ће добар део Русије узети Кина, остаће само недирнута земља благоверног Андреја.

Друга страна документа хасида

Друга страна документа хасида

Имена горе сам оставио на Руском језику ако неко жели да потражи. Лично се не уздам у пророке и пророчанства, већ се другим силама управаљам ка будућим догађајима. Опет, сви ти духовници су много изнад нас и ја не могу да процењујем шта су они видели и који су њихови видици. Па остаје овако, како ко воли. Да се вратим на документа горе који је стваран, и кад већ помињем пророке, има неки од тих чувених који је рекао да кад цар буде извојевао победу, да ће тада показати своје право лице антихриста. Ако се узму сва ова дешавања последњих година, тешко је мени поверовати да се мисли на рат војном техником, пре ће бити да се мисли на овај посебан биолошки рат и када победе они (а не ми како нам упорно кажу), тад ће се видети ко је ко. Дакле рабин Шеломов је ту главни. И по тој логици ко га воли и подржава га, он је продао душу антихристу.

Хоће ли тако бити ја не знам али документ објављен овде и дешавања у свету па и у Русији итекако то потврђују. Како стоје ствари сада иде нови талас нечега злог и то је вероватно нешто што може да дода још података на све ово. Само што ће страдање бити опште светско, не само један народ и држава да страда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *