Сребрно ткање

Недавно сам од другара добио један леп поклон, капу за главу са сребрним влакнима. Немачке производње па претпостављам да је и квалитет висок, како смо углавном навикли. Капа је јако лепа и удобда и мени је дала прилику да испобам на делу како може да штити од електромагнетних таласа, како је стајало на сајту произвођача. Мада, знајући од раније, сама капа није довољна, да би се неко заштитио, мора скроз да буде покривен неким заштитним материјалом.

Капа са сребрним влакнима у себи, о којој је овде реч

Капа са сребрним влакнима у себи, о којој је овде реч

Платнима за заштиту од електромагентних таласа су била моја тема 2018. године и тада сам тражио све могуће податке о њима. И тада шта сам нашао је да једина добра платна која штите су нека стара платна произведена у СССР, тада је у Украини било неких 20 метра тог платна а у Русији две целе ролне истог. Са ценом од 200€ по квадратном метру. Од ових других, широко доступних, нисам могао да се одлучим која је најбоља али се некако издвајало једно платно са влакнима сребра и никла. У то време је једна моја познаница из Киева, иначе жртва пси терора, купила завесе од сребрних влакана и по његој тврдњи од тада боље спава. То и има смисла јер ако се платно рашири на већу површину, онда има и већу делотворност. Према испитивањима у разним институтима (као нпр. у Белорусији “ОЦЕНКА ЭКРАНИРУЮЩИХ СВОЙСТВ ТКАНЕЙ, ЗАЩИЩАЮЩИХ ОТ ВОЗДЕЙСТВ И ЯЭЛЕКТРОМАГНИТНОГ ИЗЛУЧЕНИЯ” од Д. Риклина и В. Дуброускаја) такве тканине штите од 10 МГц до 18 ГГц. Али да поновим- акос те скроз покривени. Те 2018. године сам на свој зид на Фејбуку ставио снимак једног физичара из Украине који је испитао оне алуминијумске капе на глави и доказао да не раде, довољна је једна рупица и тело је под ударом ЕМТ.

Ја сам привремено занемарио заштиту коју имам од раније у узео да користим само ову капу са сребрним влакнима. Морам да кажем да је капа од јако удобног материјала и фина за ношење а ја сам одлучио и да с њом на глави и спавам. Међутим, десили су се сви симптоми за које се окривљују електромагентни таласи- лош сан, напетост, буђење са благом главобољом, немотивисаност (дакле тих дана нисам ништа радио од онога што сам требао). Бих разочаран тим, јер мислио сам да је бар нешто да донесе благодети али није. Или нема довољно сребра у себи. Одмах да нагласим да је ово испробавање било без икакве опреме за мерење, све на осећај, тако да слободно узмите ово искуство са резервом или га одбаците као шарлатанско. Само имајте у виду, да сви ти који се разумеју у психотронску заштиту, не носе никакву одећу од тих металних нити.

Нешто злокобно у најави?

Нешто злокобно у најави?

Све ово долази у тренутку када је скоро одржана конференција на тему неуро науке и да је ударна тема ту била предстојећи психотронски рат сателитима против људи и њихово разорно дејство на нервни и остале системе у човеку. Ако се сећате разних снимака из Кине током 2020. године, где људи тек тако падну на улици (или на радном месту у затвореној просторији) и након кратког тразања умру, не дуже од минута. То је та технологија и оно што је важно рећи да је радна фреквенција тих уређаја 60 ГГц. А то се одмах види да је ван распона заштите разних платна са разним металним влакнима у себи. А та платна чак и ако су у фреквентном распону, не заустављају торзиона поља а она су та којим се дејствује на биолошке објекте.

Пуно хвала мом другару на поклону, јер без њега овај чланак не би био могућ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *