Шта пророци кажу?

Спас у чудотворној води која даје живот? Да али то за нас који знамо технологију, не неки брадати мамлази

Спас у чудотворној води која даје живот? Да али то за нас који знамо технологију, не неки брадати мамлази

Разне су реакције на помену пророка и пророчанстава али изгледа да ствар није за смејање. Давно сам читао у једном нашем часопису, тема је била нека жена видовњак која живи на Менхетну и месечно зарађује по сто хиљада долара а муштерије су јој све најутицајније личности из америчког пословног света! За мене тада као младу особу запрепашћујући податак али и данас нисам мање зачуђен, да неко будућност и посао планира уз савете неке врачаре уместо да кориси здраву логику и наравно одговарајуће стручно образовање.

Цртеж Нострадамусовог високо углачаног месинганог јајета које му је помагало да види будуће догађаје

Цртеж Нострадамусовог високо углачаног месинганог јајета које му је помагало да види будуће догађаје

Није прошло дуго, неко објави истраживање (све то некад, три до четири деценије уназад) како неких 60% Американаца се строго држи хороскопа и предвиђања у њему. Опет за мене невероватно, зар нећеш ти сам да испланираш свој дан колико год је могуће, уместо да се држиш што је неко тамо негде написао. Најцрње што касније излазе лагано подаци у јавност и о томе да су и политичари такође склони томе… и пре неку годину сретнем ја једног типа, високо уплетен у једну нашу службу, који зна целу нашу политичку ситуацију и рече да исто код нас има нека врачара која је тако видовита и многи ‘наши’ долазе код ње на саветовање. Она је њега као нешто гледала са симпатијама и одала му тајну како она себе штити од тих магија и шта већ- показа јој уређај, мали танани који носи око врата и који је штити од свега. Добила га он неког из Русије.

Нешто из области које је истраживао Совјетски академик Козирев а што захтева посебну тему

Нешто из области које је истраживао Совјетски академик Козирев а што захтева посебну тему

По опису уређаја, ја схватим да се ради о једном типу генератора, чије језгро чини квантни микроконтролер и ствара заштитно поље око особе. Има их разних врста али једно је сигурно- какве год да су нечије моћи, стаје се кад се удари у зид психотронике, она је потпуни владар, нема ту врачаре шта да траже. Да се вратимо мало у прошлост и једног видовњака за кога су сви чули, Нострадамус. Он је све што је видео, имао захваљујући својој капсули, која је била од месинга и изнутра високо углачана. Малте не исто то је много векова касније урадио и Козирев у Совјетском Савезу и завхаљујући научној опреми и приступу, отворио поптуне нове видике физике и донео невероватна открића човечанству. Али једно стоји, дал је капсула Нострадамуса или огледала Козирева, оне изгледа да отварају неке капије неких дименизја можда и опасних за нас. Једина особа која је била у истраживачком тиму у Диксону, где је огледало Козирева први пут испитано, твди да се око објекта ширио невероватан осећај страха. Једно цело поколење психотронских оператора у СССР су биле особе видовите, са истанчаним осећањима.

Чувени споменик у Џорџији, где су свету разни богати социопати рекли шта ће да буде. Оће ли? Ће видимо...

Чувени споменик у Џорџији, где су свету разни богати социопати рекли шта ће да буде. Оће ли? Ће видимо…

Да се вратим на ове богате сујеверне мамлазе… познат је тзв. Стоунхенџ из Џорџије. То је неколико камених блокова наслаганих, са текстовима на више језика, где је описано све будуће, где ће бити само 500 милиона људи на свету, једна влада, једна религија… Није ме то оставило равнодушним. Па јел неко свестан колико прво кошта да се тако нешто уради? Да се нађе камен, исклеше, постави тамо? Тај који је спуцао толке паре на то, ко зна шта ће још да уради, а зарад испуњавања пророчанстава или ко зна чега већ. Уопште није наивно кад ти над главом седи неко пун пара и доноси разорне одлуке. Сад је питање ко треба да влада?

Један велики духовник, монах Тадеј, који је за живота оставио много мудрих мисли али и прозорљивих виђења будућег

Један велики духовник, монах Тадеј, који је за живота оставио много мудрих мисли али и прозорљивих виђења будућег

Једна водећа јеврејска секта има неко пророчанство о неких 144 хиљада одабраних који треба да живи у посвећеном месту, ако је веровати подацима, пројект се зове Нови Јерусалим. У њему ће бити река живота, која ће бити веома благотворна и из ње ће моћи да пију само ови посвећени, док ће други бити ту као робовска радна снага. Некако се и уклапа јер има давно неко стратешко предвуђање да ће се будући ратови водити због воде. Тако су рекли и наши монаси Гаврило и Тадеј, да ће се народ бити око извора воде. Они су поменули и да ће људи масовно умирати, да неће попови стићи да их сахрањују. Све се некако уклапа у причу са водом и петсто милиона. Али решење је опет у Србији, јер ће управо ту наћи лек за ту болест а врло брзо Србија стати веома моћном силом, тако опет тврде ови монаси (за које добри познаваоци тврде да ни једном нису погрешили). И они су прозорљиви, ипак битна разлика од ових разних других, моћ виђења дата од више силе.

Пре много година меко је на украинском објаснио владарима да се носе у три лепе...

Пре много година меко је на украинском објаснио владарима да се носе у три лепе…

Можемо ми ту много тога, само кад би се сложили. Нису ти јеврејски секташи тако моћни као што се чини. Када је створен Израел, одмах су ту државу напале арапске земље. Напад је био у време Сабата, свети дан када се не ради. Наравно, народ Израела је устао и стао у одбрану земље. Ови секташи верски моћници су скочили као опарени, па зар да се ратује на Сабат? А онда су тек били запрепаштени када су видели да и жене ратују, њима је то било недопустиво. Али народ је одлучио, и они са свим својим утицајем, парама, као и верским притисцима нису ту могли ништа. Народ има моћ, али је није свестан. Зато и владају разни хороскопи и предсказања… али графит на том истом каменом блоку, на Украинском језику у сред САД, показује да има отпора- нос’те се, ми хоћемо да живимо!

Срећко Брадић

Поновљен текст од 31. августа 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *