Масонске везе

Наш народ кад хоће да окриви неког за зла која се дешавају по свету одмах крећу на Ватикан, Илуминате, Темпларе и наравно Масоне. Ко је од ових стварно крив то је питање али једно је извесно да су многе успешне личности масони. И нема сумње да су међусобно итекако повезани а да би се то употпунило, навешћу овде речи и истраживања Петра Милатовића Острошког од пре пар година:

Лењин као масон

Лењин као масон

Хитлер и Стаљин су често у јануару и фебруару 1913. године посматрали како из дворца Шенбрун излазе кочије са царем Фрањом Јосифом и између себе коментарисали и истовремено ковали планове. Хитлер је тада становао у Дому за сиромашне у улици Мелденмангасе, данашња 20 бечка општина поред Дунава, а Стаљин је становао тада у Schönbrunner Schloßgasse 30 у близини дворца Шенбрун, а трећи, Јосип Броз, звани Тито, као пробни возач фабрике Дајмлер-Бенц тестирао је мерцедесове аутомобиле по најважнијој данашњој бечкој саобраћајници званој Ринг. Сви тројица су се редовно састајали у ресторану „Централ“ у Herrengasse, у центру Беча, а друштво су им често правили Зигмунд Фројд, Лав Троцки, Мустафа Голубић, Анте Топић Мимара и други, о чему ћу писати другом приликом.

А исти истраживач даје и податке за Троцког:

Многи историчари и публицисти тврде да је Лав Бронштајн Троцки био илегалац у Бечу 1913. године. Међутим, то уопште није тачно! Наиме, у бечкој архиви боравка становника нашао сам податке о легалном боравку Лава Троцког у Бечу од 1907. до 1914. године. Дакле, Троцки је најпре становао у: 14, Hüttelbergstraße 55, затим у 15, Friesgasse 40, касније у 19, Weinbergasse 43, као и у 19, Sieveringer Straße 19 и на крају у 19, Rodlergasse 25. Према томе није тачна теза неких историчара да је Лав Троцки у Бечу био илегалац, већ је у Бечу живео легално, а то баца ново светло на мрачну историјску позорницу коју неко (зна се ко!) жели да сакрије!

Хитлер као масон?

Хитлер као масон?

Како се види, дружба међу њима је итекако присутна, нема ту неког непријатељства. Прва фотографија горе је Владимир Илич Лењин (1870-1924) и он је био члан Масонске ложе 31. степена са звањем Grand Inspector Inquisitor Commander. Такође је био члан француске ложе French lodge Art et Travail. Године 1914. се прикључио Les Neuf Sœurs or The Nine Sisters као и Union de Belleville, то су биле две ложе које су припадале Grand Orient de France. Ти сви подаци потичу од Винстона Черчила који је био члан British Studholme Lodge од 1901. године.

Занимљив знак са самих почетака бољшевичке револуције, црвена шестокрака звезда са српом и чекићем унутра

Занимљив знак са самих почетака бољшевичке револуције, црвена шестокрака звезда са српом и чекићем унутра

Масони су били ти који су помогли у покретању грађанског рата у царској Русији као и каснијем дешавању тамо. Занимљиво је да је Лењин по освајању власти угушио масонерију слично као и цркву. Био је нови Цар и конкуренција му више није требала. Тај план о рушењу Царевине Русије је почео 1915. године у немачкој амбасади у Константинопољу. Занимљиво је да је доста Масона тада било у Думи о они су такође дали свој утицај у скидању Цара. Било је више масонских групација у тадашњој Русији и све су оне биле саставни део бољшевика а два најутицајнија су били Лењин и Троцки. Занимљиво је да су тадашње две фракције биле бољшевици и меншевици и поред њихових имена, управо су меншевици били у већини. И обе су биле марксистичке опредељености.

Првомајске демонстрације у Петровграду, црвене заставе и натписи на хебрејском

Првомајске демонстрације у Петровграду, црвене заставе и натписи на хебрејском

За све треба паре, па и за ту делатност а уобичајен начин стицања новца је била пљачка. Једна од тих пљачки је била напад на Tiflis банку, којом приликом је опљачкано 340,000 Рубљи, четрдесет особа је било мртво а педесет рањено. Чланом банде која је опљачкала банку је био и млади Стаљин. Постојали су и дародавци из иностранства а Вол Стрит је један од већих финансијера грађанског рата у Русији. Гледано по саставу, готово сви водећи тада су били Јевреји а приметна је била и њихова симболика у прво време бољшевичке владавине. Једна друга симболика је тада била пристутна а то је држање десне руке завучене испод капута или сакоа. Данас је симболика друга, држање спојених прстију у облику троугла. Све повезано…

Нису мртви, њихово дело се данас наставља

Нису мртви, њихово дело се данас наставља

Дружење се наставило даље и део тог дружења је било касније цепање и делење Европе а то су утаначиле СССР и нацистичка Немачка Брест Литовским споразумом. Као што се види, били су приметни напади обе државе на друге државе и заједнички напад на Пољску. Било шта је било… очигледно да тај систем није мртав и да се наставља и данас.

Поновљен текст од 27. јануара 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *