Коронисање

Глеј ови сад ћуту боли их све ћош, исто ко у јесен 2019 кад сам написо да ће улете заразе од три вируса, од тога један нов. А то у ствари била хистерија под маском короне, кога су стручњаци коначно после доста времена назвали САРС-2, они који се баве психотронском заштитом (ту се убиву и вируси) звали аербола, а све се радило о обновљеном и препакованом вирусу из 1918, чувен по педесетак милиона мртвих свугде по свету. Додуше било је време првог светског рата, људи изморени, исцрпљени и после рата се враћали кући и раштркали се по свим странама света. Још епидемија из 1957, H2N2, и 1968, H3N2, су у представљале препаковану болест из 1918, где су делови гена грипа унети у стари вирус из 1918 а слично је било и 2003, Фуџиан  H3N2 назеб. То су у својој студији потврдили истраживачи Веби и Вебстер и потврдили да вирус из 1918 није уопште нестао већ је пажљиво чуван сво ово време, иако воле да тврде да је у питању нађен примерак од пре неколико година (прено ја то давно). Коронавирус или кучећи вирус, је једноставно материјал у коме су узгајани стари вируси. Тако се добија изузетна заразност и лако преношење са особе на особу. То они означавају скраћеницом GOF. Природно је ако правите патогене, да имате и антигене (вакцине за то).

Дигитални приказ корона вируса, фотке правог једва да има

Дигитални приказ корона вируса, фотке правог једва да има

То је цела породица Coronaviridae вештачких патогена, и ту су SARS, MERS и нови SARS -2 (који има 70% подударности првог SARS и 40% подударности са MERS (по количини материјал од којих је урађен). Да се то развија у смеру биолошког оружја, указао је 2014 француски истраживач Др. Сајмон са Пастеровог института, који је указао на двојну намену рада на патогену. У сваком случају жив смеј да се развио природно и да преносу слепи миши. Исте године ал у октомбру, тадашњи прецедник Обама је обуставио GOF истраживања, где су укључени SARS и MERS. Прекретница у том GOF је била 2011, када су Ерасмус медицинском центру у Ротердаму, изменили птичји грип H5N1 и омогућили му ширење међу сисарима, тако да је ту премоштена баријера међу врстама. Објављено је 2015 у часопису Nature Medicine да протеин SHC014 нађен у змијама и слепи миши, може да помогне у ширењу заразе међу људи. На ту тему је објављен и рад “A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence”, потписан од више истраживача. Они там у Вухану су радили са RaTG13, који је блиски рођак SARS -2. Оно што су тамо урадили за кратко време, равно је неких педесет година природне еволуције. Петровски са колеџа за медицину у Флиндерсу је тврдио да корона од слепи миши могу да се узгајају на љуцким ћелијама које имају ACE2 рецептор. Посебно опасне су комбинације вируса и бактерија а то је оно што је урађени ових година. Занимљиво да су војни стручњаци први указали да је ризик од обољевања од 36% код оних што примише вакцине против грипа. S протеин је ту посебно урађен и убачен, који помаже везивању за љуцку ћелију. Независни истраживачи су испитали нове вирусе и нашли доста делове гена убачених, један из Украине (турио снимак на Богоугодну и Свјату групу) је нашао неких четрдесетак разних патогена у тој аерболи. Међу њима има и HIV и еве кои су:

Комат 1: TNGTKR
Комат 2: HKNNKS
Комат 3: RYSL—TPGDSSG
Комат 4: QTNSPRRA

Прскање дезинфекционим средством палог у Африци, ради се о еболи

Прскање дезинфекционим средством палог у Африци, ради се о еболи

Пуно се радило н p17 Gag протеину који омогућује прелазак заразе са једне врсте на другу. Године 2004 су вирусолози показали како ретровируси захваљујући S протеину успешно могу да заразе организам без ACE2 рецептора. Уз то иде и гашење таласних емисија људског хромозома. Како сви ти вируси припадају породици Retroviridae, могућности комбинација ДНК и РНК су огромне. А камо су јевреји ту? Препакован вирус из 1918 је 20. децембра 2017 из Израела стиго у Атланту, у њину биолабораторију. Не мош гомна по свет да буду без мосад ал не би они успели без нас сви.

Нека од интернет графика за плашење људи

Нека од интернет графика за плашење људи

Оне говноње гејтс и кон најавише нов талас. Ки што ја реко више пута ранше, ти стручњаци вероватно причају са вируси па им они рекну де ће биду и шта ће раде. Геитс реко, а тај снимак де се то види и чује пренели многи, да ако се сад не спречи ово, мош се деси у блиској будућности још грђи удар вируса, војни, намерно урађени за убивање. У преводу- ако не могу обрнем шушке од вакцине, све ћу ве отрсим!! Сам геитс није из медицинске струке ал он има шушке, па мож шта оће, у целом свету су битне шушке, куј те пита дал ти нешто умеш ел јок. Наравоученије- сви ће думрете, само ће преживимо ја и свети врач Жмитар. Еве ви доле за ту епидемију из 1918, ако имате време за мајање:

https://www.cdc.gov/flu/pandemic-resources/reconstruction-1918-virus.html

П.С. ово је текст од прошле године, сети се да га поновим овде кад сам чуо да отишла нека комисија пре неки дан у Ву Хан, као да виду какие то вирус…

Поновљен текст од 1. фебруара 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *