Хабад и Ханаан

Скоро на једном каналу/групи налетех на један коментар који потпуно одудара од оног што уобичајено чујем а то је да су због краха Руске операције против Украине, Хасиди ставили на разматрање да се Нови Јерусалим можда оснује на простору Русије, а не Украине како је првобитно намеравано. Више година уназад сам објавио текст Менахема Шерсона, кога је секта Хабад у 1992. години признала Мошиахом, или по њиховом, Божји представник на земљи. Намере су биле и још увек су да на простору Русије обнове Велику Хазарију.

Вођа секте Хабад и по њима бг на земљи- Шерсон. Веома необична одеће и чудан украс (или шта је већ), на глави

Вођа секте Хабад и по њима бг на земљи- Шерсон. Веома необична одеће и чудан украс (или шта је већ), на глави

Смелост и отворененост је ишла дотле да је рабин Менахем Шерсон објавио текст у Руском часопису Славјанин, број N-4(32), из 2001 године, редакција часописа у Волгоград а то је ништа друго него његов званични наступ из 1994. године, где је објаснио Ротшилдов и Рокфелеров план за уништења Руса и у начелу свих Славјана. Тај чланак је изазавао веома бурне реакције и Јевреји су желели да се уредник часописа В.Г. Попов осуди за антисемитизам. Суд је размотрио стручно вештачење а ту су учешће узели академик Бегунов и доктор правних наука, Коротаев. Испитивање је пказало да је текст Шерсона истинит, некривотворен. У даљем тексту је опис онога што Шерсон заступа…

Шерсон је у тексту нагласио посебан вид борбе против Црвено-смеђих (тако је у суштини звао све Славјане), који је тајан, сматра се тајним знањем. Уто ће користити и неке друге народе, који ће након завршеног посла бити очишћени као непотребни. Славјани се по њему најгори народ на свету, који је тако генетски предодређен и такав траје вековима и могуће га је уништити али не и покорити. Зато је у првој фази битно да се скрати његова бројчаност. Метод борбе неће бити војни већ првенствено идеолошки и економски, где ће се користити борбене структуре опремљеним најсавременијим оружјем за гушење физичко и психичко и тако гушење отпора а примењена сила ће бити и гора него она примењена у октобру 1993. Првенствено ће ићи на цепање Славјана на мање групације и користиће се стари приступ- завади па владај. То ће узроковати међусобне сукобе који ће довести временом до разорних последица. Украинац ће бити убеђен да се бори против Руског експанзионизма, борити се за своју самосталност док на крају не падну у потпуну заисност од нас (мисли у тексту на њих изабране Хасиде). Руси ће бити наведени да мисле слично, како враћају земљу која им је отета, како се они залажу за националне интересе. А сво то време неће им бити дато да се самоопределе по националним основама.

Честа и позната фотографија на којој је приказан рабин Менахем Шерсон

Честа и позната фотографија на којој је приказан рабин Менахем Шерсон

У том рату будала, наставља Шерсон, они ће доста ослабити али ће прилично ојачати нас и Хасидска заједница ће бити потпуно осигурана од било каквих губитака. У главама Славјанских извршиоца биће наметнути стереотипи размишљања а при том ће најстрашнија оптужба бити антисемит. Реч Јевреј ће се изговарати шапатом. Неким намештеним процесима, као нпр. Осташвилију, као и другим поступцима (радио, ТВ, филмови страве где ће се јављати мосад као суперсила која сурово кажњава за убиство Јевреја), и тиме ће се створити послушно стадо којем неће пасти на памет да помисли или учини ишта нажао против Јеврејадок ће Славајани у међувремену бити убијани у хиљадама.

Глупи Славјански народ не схвата да су најгори фашисти ти који су тихи, не помињу осетљиве теме, а све одрађује по назови демократским нормама (као што су председнички избори). Насупрот, израз фашист ће бити итекако избирљив и као еттикета плашиће сваког коме ће бити прикачен. Ми дорбо знамо да национализам освежава нацију, чини је снажном.

Шерсон и његов наследник, Лазар Берл

Шерсон и његов наследник, Лазар Берл

Мото ‘интарнационалан’ је застарео и нема више дејсто као раније и биће замењен ‘општим људским вредностима’ а што је у ствари иста ствар. Нећемо дозволити успон национализма и уништићемо огњем и мачем те националне покрете који желе да изведу свој народ ван нашег диктата, као што смо урадили у Грузији, Јерменији и Србији. Али ћемо дати зато пун процват нашем национализму- Ционизму или тачније јеврејском фашизму који је у својој тајновитости и снази у ствари суперфашизам. Није без разлога УН у својој резолуцији из 1975. одредила Ционизам као опасан ‘облик расизма и расне дискриминације’ али након много притисака, та резолуција је укинута 1992. Тај међународни орган смо урадили оружјем да остваримо власт и премоћ над свим царствима и народима.

Лишићемо сложену популацију Славјана њихове националне елите који се баве развојем, успоном земље и целокупне историје. Да би постигли то, снизићемо степен њиховог образовања, у наредних пет година, позатвараћемо половину њихових установа а на другој ћемо ми подучавати. Пустићемо ту што више Јермена, Чечена, Цигана и таквих сличних. Учинићемо да у руководствима Славјанских народа буде најмање изворних народа, већ да буду замењени Јеврејском елитом. У средствима масовних информација, радио, ТВ, штампа, уметност, позориште, филм ће постепено бити потиснути национални мотиви а бити замењени нашим или у крајњем случају космополитским.

Шерсон и Берл опуштено ћаскају, будућност је њихова

Шерсон и Берл опуштено ћаскају, будућност је њихова

Биће хуманизација образовања, при чему ће предмети који структрирају размишљања леве и десне половине мозга, бити смањени и уништени:

– језик и литература
– физика и математика

О историји нема шта да се говори, Даћемо им наш поглед на историју, где ће бити показано да је цела људска еволуција усмерена ка признању Богоизабраног јудејског народа као владаре целог света. За узврат ће им уместо национални вредности бити дати патриотизам балалајки и пијаним сузама. И ту је наш циљ да заменимо Црвено Смеђу расу нашом.

Председник Руске Федерације на отварању јеврејског културног центра у Москви, за говорницом је Берл, који ће касније бити и одликован од председника РФ а у позадини је фотографија Шерсона

Председник Руске Федерације на отварању јеврејског културног центра у Москви, за говорницом је Берл, који ће касније бити и одликован од председника РФ а у позадини је фотографија Шерсона

Нећемо дозволити да се у тим земљама развије наука. Као језгро научника (и академија наука) састојаће се од наших научника. Никакве високе технологије неће бити дозвољене а што ће произвести срозавање индустрије, која ће бити сужена на производњу само најосновнијих ствари за оганичену групу робова који ће копати сировине. Има много инжењера, вештих мајстора и учитеља међу градским живљем. Урадићемо тешке услове за преживљавање истим (безпослица, високе станарине, високе дажбине, превоз) тако да ће их атерати да оду у забита села на северу, где ће им изгледати лакше за живот али ће то у ствари бити само обмана.

Уништите омладину и ви побеђујете народ! То је наа девиза. Заразићемо ваше младе сексом, роком, насиљем, алкохолом, дуваном а то ће све оставити народ без будућности. Ударићемо на породицу, скратити наталитет. Хитлер је био будала. Он је дејствовао непосредно и отворено. Али је урадио величенствен посао и виду милиона мртвих, спаљених, закопаних. Оставио је крваве трагове. Ми ћемо радити брже и нећемо оставити трагове.

Давид Аронович Мендељ приликом обиласка Зида плача у Јерусаиму. Ах да, њега у ствари зови Дмитри Медведев....

Давид Аронович Мендељ приликом обиласка Зида плача у Јерусаиму. Ах да, њега у ствари зову Дмитри Медведев….

Смањити наталитет на пола би значило годишње уништење 2 до 3 милиона Руса без икаквих трошкова. Не требају крематоријуми, муниција, без гробова. И без трагова. И без рођења. И без окривљених. Урадимо боље услове живота за криминалце него за радничку класу, пуштајмо криминалце из затвора и нек буде више убистава, пљачки, нестабилности. Амнестије ће се примењивати само на убице и лопове, укратко на све осим на те обухваћене ‘распиривањем међунационалне нетрпељивости’, који сада замењује закон о антисемитизму. Посејати страх међу људе. Страх за живот који постаје бесмислен, страх за посао који може бити одузет сваког минута, страх за сопствену будућност. И управљаћемо страхом.

Шерсон даље каже да ће ти величанствени задаци бити остварени у неколико етапа- чак сада је 85% Северно леденог океана у нашим рукама (јавност још увек није упозорена на то), а захваљујући мутним и неразјашњеним уговорима Горбачова и Јелцина. Већ сада милион ипо Јермена живи на простору јужне Русије, то је наше упориште. Као прво, у виду обмане, прогласићемо Јерменску републику на Кубану а потом, након прогона Козака, преобратићемо је у Хазарију Израел. У том ће нам помоћи Козаци, који су стално пијани, воле власт и у то име су спремни да се боре међусобно. Истина, ту је структурирани Православни клер. Послаћемо међу свештенство наше јудејске представнике, који ће према Талмуду бити одобрени да врше ритуале других религија али ће чувати своје јудејство у срцима. Остале ћемо потпкупити. Ти који остану непоткупиви, њих уништити. Руси више неће имати своје организоване структуре а у Руским степама неће бити тих да се обједине и организују, јер је све деградирано и натопљено алкохолем и такви неспособни за било какво организовање.

Чувени ТВ водитељ Солојев, окитио се књигом на тему Руса а у ствари... занимљиво да на глави има исти неки чопар као и Шерсон.

Чувени ТВ водитељ Солојев, окитио се књигом на тему Руса а у ствари… занимљиво да на глави има исти неки чопар као и Шерсон.Чувени ТВ водитељ Солојев, окитио се књигом на тему Руса а у ствари… занимљиво да на глави има исти неки чопар као и Шерсон.

Све горштаке држати тамо где јесу- високо у планинама. У исто време отсећи Русију од Истока помоћу Великог Лука. Биће урађена конфедерација слободних народа ‘Итил- Урал’, отсечећи Урал и Сибир од цебтралне Русије (Коми, Коми Пермајска република, Удмутрија, велики Татарстан, Башкортостан и по тајном договору урадити са Немцима независну област Волге, Повожје). Затим се лук спушта ка Калмикији, Дагестану, Азербејџану, и затвориће се са Турском. А иза Урала све је једноставније- самосталне, ослобођене од Русије Саха, Чукотка, Бурјаија. Ту ће се саздати врло нетолерантни услови где ће мањине тражити западну заједницу да их заштити од крвавих Руских колонизатора.

Као што је у прошлом веку САД купили од Русије Аљаску, тако ће у 21. веку купити Сибир. То ће укључивати територије изеђу Јенисеја на западу, Северним леденим океаном на северу, Пацификом на истоку и граниче се са Кином, Монголијом и Северном Корејом на југу. То пространство је два пута веће од територије САД. Акра земље се може узети за 1000 долара а за цео Сибир би коштало три билиона за двадесетак година. Годишње исплате износиле би 200 милијарди долара а половина од тога би ишло на куповину матерјала у САД. Сибир не би имао ништа друго него да се подчини страном утицају а САД изгледа боље него Азијски суседи. На крају крајева, Владивосток је ближи Лос Анђелесу него Москви.

Наравно да су присутни и ту, прича не би била комплетна

Наравно да су присутни и ту, прича не би била комплетна

Да би се све то спровело, мора да се Славјанском стаду да монархија под геслом ‘демократске транзиције’. Председник марионета за сваког. И пуно сјаја, буке и помпе. Монархизам је добар јер он сву енергију маса усмерава у празно. Народ се обликује и подешава у складу са потребама. Председник је фигура, привидно изабран од народа (а ми ћемо лажирати изборе да све изгледа законито), а у позадини ми ћемо спроводити сва дешавања. Председник ће наизглед бити овлаштен неограниченом влашћу. Путем успостваљања руководећег кадра у војним структурама и државним службама, поставићемо своје људе на власт. Војска, МВД, ФСБ као и сви видови посебних служби биће непосредно потчињени председнику. А што значи- нама. Сви конци ће бити у нашим рукама и завршаваће се на председнику. Те конце ћемо развући свугде ради примене великог плана и подчињавању свих племена и краљевстава, и подчини ти их нама наднароду, изабраним од Бога Израела.

Оно што је главно су паре. Оне решавају све. Оне су власт. Оне су моћ. Ко има прае, тај има ружје. И то најсавременије. Има армију плаћеника. Паре поседују мас медије, заглупљујући стадо од милијарди људи. Поткупљујеш људе које желиш. Одбацујући непоткупљиве. Бомбардовати непокорне анатике Ирачане, Србе и у будућности Русе. Све то решава капитал и заузимање власти. Ми примењујемо акумулацију капитала и заузимањем власти више од три хиљаде година и нико нам у томе није раван. Ви немате своје паре. Нити имате моћ. И нећете је имати! Ми не дамо! Мрзимо вас безгранично! Та мржња нам даје моћ да вам се осмехујемо у лице, задобијемо ваше поверење, покажемо план за вас и вашу децу и будуће унуке, који у стварности се никада неће појавити. Сјебани сте. И што дуже не увиђате те просте чињенице, што се дуже праћакате, бићете горе уништени. Ако будете послушни, остаће вас 65 до 70 милиона, у противном 40 до 45 милиона. Најбитније за сад да издржимо још минимум 2-3 године. А онда неће бити више никаквих потешкоћа за нас овде. Урадићемо таква одбрамбене системе да нико од вас неће моћи да мрдне. Све ће нам бити познато нама који свим тим управљамо. И нико нас неће зауставити!!

Шта ћемо ми учинити…

– светске резерве индустријских сировина ће опасти, и почетком селдећег миленијума, западно друштво, неће бити у могућности да држи тадашњи степен потрошње без дотока из нових извора, колонизованих држава. Тако да су наше стремљења усмерена ка Русији из два разлога- уклањање моћне и независне царевине, која је заузела једну шестину Земље. Друго- заузимање њених богатстава, где је 60-70% светских сировина и 75%-80% откривених резерви нафте и гаса, концентрисаних у Сибиру и на ободу Северног леденох океана.

Шерсонов гроб, свето место за Хасиде

Шерсонов гроб, свето место за Хасиде

– планета ће пасти под интензивно отопљење. Пустиња ће се ширити ка северу брзином од 10 км годишње, уз дехидрацију земље од 25 метра годишње. Чак и сада древни центри света Атина, Рим и најважније Јерусалим падају у зону вештачког заливања. треба мислити да за 20-30 година може доћи до масовног пмерања становништва на север. У међувремену ће на Кубану, Ростовска област и Украина имати субтропску климу а север Украина климу Кавказа. Ако памтите историју, то су земље исконске древно јудејској Хазарији, то јест Израела, освојене од Киевске Русије у 10. веку. Славјани су ту само гости и подлежу чишћењу. Ми треба да вратимо ту територију и створимо на тим плодним просторима и благодетној земљи Велику Хазарију, Јеврејску државу, исто како смо 50 година уназад створили Израел, против Палестинаца. Део Израелаца ће се преселити овде а Славјанско стадо ћемо отерати далеко на север, у подручја иза Москве. Тамо ће бити мала северна територија, резерват са малим насељеништвом, попут оних за Индијанце у Америци.

Закључак…

Све би ово звучало као бајка да се многе ствари не подударају. Почев од кризе за енергентима, па до полуделог времена, па до локалних ствари типа раст стерилитета у Русији, броја развода, алкохолисаности. Занимљиво је да Шерсона размишља о постављању монархије, јер се по Србији врте дуже време присутна пророчанства о Цару Србије који ће доћи из Русије (наводно је Немањић). Дакле и ако дође, то је уз благодед Хасида… без одређеног закључка. Оно што сам приметио је да се у име новца и личне користи може све учинити, да ништа није свето. То је главни механизам којим владају светом, друге чаролије нема. Суноврат је у сваком случају ту, само питање ко ће све да упадне у провалију и колико јако да тресне. Ах да, по њиховом, наша земља се зове Ханаан. Или њихова… ? Zion Victory?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *