Нови психотронски рат

Психотроника је наука о био информационој вези и управљањем енергијом и физиологијом човека. Наука психотронике се заснива на сазнањима основама развоја и психофизичке грађе организма човека учетсвују космички, планетарни, међуорганизамски, ћелијски, моелкуларми, биоплазмени, биогравитациони, квантовни и вакумски информациони процеси. Наравно, уз то су развијана техничка средства дејства на човека и ту спадају нискофреквентни генератори, ласерски уређаји, ултразвучни уређаји, рентгенски, високофреквентни милиметарски таласи, радио таласи ултразвучног распона, инфрацрвени, ултраљубичасти, изотопни. А за предајнике су кориштени између осталог телефони, ТВ и радио канали, рачунари.

Немци су међу тим који су схватили шта се спрема, није ваљда да ће следећи рат да водимо са њима раме уз раме?

Немци су међу тим који су схватили шта се спрема, није ваљда да ће следећи рат да водимо са њима раме уз раме?

Развој технике је открио нове могућности и по свему судећи, родоначелници новог психотронског рата су израелци. Они се од стране неких упућенијих и наводе као главни заговорници увођења брзих 5Г мрежа. Они су почели војну примену психотронике (пошто има и полицијска а она се у доброј мери разликује), је кренула када су на самом почетку деведесетих година, из уреда Др. Смирнофа у Москви, украли његов психотронски генератор. Др. Смирноф је био један од великана психотронског ратовања у време СССР, творац је чувеног “скалпера душе” којим је могло да се са човеком урадити било шта. Али је уједно развио у неке невероватно добре технике лечења. Умро је са шездесетак година, под доста небјашњивим околностима.

Психотронски системи из СССР, као што је нпр. Воздушни Змеј, су мала шала у односу на ово данас

Психотронски системи из СССР, као што је нпр. Воздушни Змеј, су мала шала у односу на ово данас

Уређаје који су му украдени могли су да дејствују на масе људи, тако да сте једну групу могли да доведете до агресивне хистерије а другу до паничног страха, а све користећи различите фреквенције рада уређаја. И тако натерате масу људи да се међусобно крвнички побију. То је кориштено у нередима у Москви 1993. године. Ти који су користили ту опрему је посебно оделење Мосада, имају назив Јерихон. Следећа прилика је била Киев 2014. и познати Мајдан, где су у сукобима људи показали невиђену суровост (рецимо одсецање руке ухваћеном полицајцу…). Каталонија 2017. је била следећа и као у предходним случајевима, уређаји су дејствовали на обе групације и довели их до сукоба. То се ипак разликује од дејство ратног брода “Старк” у другом Ирачком рату, када су ирачки војници дословно претворени у биљке и америчка војска лагано ушетала у Багдад (и прво упали у трезор да покупе злато).

Интернет сервер Мајкрософта која се држи под водом, овде се види њено прпремање за потапање под воду

Интернет сервер Мајкрософта која се држи под водом, овде се види њено прпремање за потапање под воду

Каталонија ипак представља прекретницу јер се ту по први пут користила и мобилна мрежа за нападе. Мој познаник из Киева је пре више година докторирао на тему опасног дејства мобилних телефона али је у истраживањима нашао да се рецимо биорезонанти сигнал може пренети мобилним телефоном и тако на даљину може неко да се лечи. Додуше по њиховим речима, снага је 60% од могуће снаге али ипак може. Тако може исто да се користи и за напад. Ова глобална телефонизација може у том случају да иде у скроз другом правцу. Данас већ на многа места не можете ући или се регистровати без мобилног телефона. Код телефона је иста ситуација као код психотронског оружја Др. Смирнофа, користи се истовремено две распона фреквенција, ниска од људског гласа и висока од самог уређаја.

Гуглов пловећи сервер на баржама

Гуглов пловећи сервер на баржама

Израелци су користећи технику прања мозга развијене од научника неуролога успела да утиче на масе у Каталонији. Каталонија је како сам негде давно налетео, уз Украину и Србију, сматрана хазарском пра постојбином и зато постој тежње ка уништењу и преузимању тих простора. Колко купио, толко продао, не узимати податак здраво за готово. Тако је у октобру 2017. у Шпанију стигла група Израелских стручњака, под заштитом оперативаца Мосада. Група је предвођена Хаимом Сомплолинским, водећим израелским неурологом, а ту уз њега су били стручњаци са Бар Илан Универзитета, Сафра Центра за истраживање мозга, Јеврејског Универзитета из Јерусалима као и Сагол Школе Неурологије са Тел Авивског универзитета. У самој Шпанији они су били убачени и то у центар за телекомуникације, Суперкомпјутерски Центар у Барселони и још нека друга места. Оно што су они урадили било је убацивање програма “Пастир” (רועה צאן) у све системе Шпаније. Он омогућује да све примопредајне антене раде у додатном фреквенцијама које утичу на рад људског мозга и да тиме утичу и стварају жељена стања и понашања. То је такође утицало да и мобилни телефони исто тако емитују исте фреквенције тако да се од људи ствара послушно стадо.

Начелна шема рада војних сателитских система

Начелна шема рада војних сателитских система

Даље је познато шта је била. Оно што се упоредо радило је стварање недодирљивих система за базе података, где би били смештани сви подаци које се скупе о грађанима, а све опет у намени да се свори биометријски систем управљања људима. Давно су још у СССР развили начин очитавања личне биосфере, која је за сваку особу јединствена и где год да се неко налази, лако може бити откривен. Уз све ове десетине хиљаде сателита над нама, то је више него лако. Практично, војска више неће ни требати, биће ту мала група владара, који ће све непослушне лако уклонити. Од тих недодирљивих база података је први почео Гугл, и он је има на бродовима на мору у међународним водама а други је Мајкрософт, који има системе у посебној капсули која се држи испод воде. Тако да у случају неке побуне, тешко да ће неко тако лако доћи до тих објеката и уништити их.

Мени је ствар била кристално јасна када сам у пролеће 2018. сазнао да се спрема за лансирање у орбиту двадесетак хиљада сателита а за потребе интернета. Било је и јасно како се и заштити. Већ од 2019. године, оно мало постојећих уређаја за заштиту од те врсте напада је вртоглаво поскупело а данас неких већ и нема (рецимо тих који би штитили од сателитског дејства). Знам да су ме 2019. године убацили у неку дрљаву групу на Фејсбуку, све патријот до патријоте, сетили се тад да ће их одлазак на село као заштити и после неког времена сам одлучио да напустим групу, оставивши заједљиву поздравну поруку. Наравно да сам био исмејан, а у поруци је стајало да их одлазак у вукојебину неће спасити јер над главама имамо моћног противника (тако да не помаже баш пуно ни рушење тих 5Г торњева). Већ 2020. се показало колико сам у праву када је први оболели у САД био фармер који је живео далеко и одвојено од свих, ни сам ким није имао додира. Болест знате која, Ковид 19 а то неки упућенији назвају не биолоким већ бинарним оружјем. То уједно значи да квантни снимак вируса можете путем неког предајника пренети на биолошко објект и да он поприми све симптоме заразе и чак умре од ње. А лека нема јер нема вируса а симптоми су ту. Неке патријотске будалетине су тад изјављивале да 5Г изазива вирус… добро де, има шаљивџија. Али и лошег дејства тих фреквенција, чињеница.

Све ово што се користи данас, познато је још од седамдесетих година, али сада је доста унапређено

Све ово што се користи данас, познато је још од седамдесетих година, али сада је доста унапређено

Пре тога је наравно почело у Кини. Међу умрлим је био кинески доктор који је урадио вакцину против ковида, сад му заборави име. Али нису сви умрли од вируса, правог, или војног или бинарног, део мртвих је био непосредно убијен електромагнетним зрачењем. Тада сам добио неке свеже снимке и ја сам отворио групу на Фејсбуку где сам те ствари стављао. Снимак који је био први приказивао је младог Кинеза који је радио у обезбеђењу, како умире у року од мање минута. Послао сам неколицини позанника, укључујући и неке који се занимају за те психотронске технологије и једногласно је било да је напад био те врсте која паралише нервни систем као и усвајање кисеоника у телу. А то је фреквенција од 60 гигахерца. Управо фреквенција сателита за комуникацију. Једна од фреквенција, има их више и све су “романтичне”. Сад у овом тренутку имамо једну ситуацију, коју ретко ко опажа а то је да дословно сваког дана нешто важно експлодира или изгори, тек тако. Дешава се по целом свету а највише по Русији, експлозије нафтно гасних складишта су редовна појава (једно од важнијих је оно код Свердловска, које се летос разлетело у комаде), уништење војних објеката (рецимо фабрика војне оптике овог лета или пре неки дан капитални војни брод “Кузњецов” у Мурмарску). Недавно је Европу захватила нека чудна епидемија неке нове врсте хепатитиса која је нападала само децу. По целој Европи су деца обољевала али је упадало у очи да међусобно нису имала никакав додир. То значи или да је неко ишао около и распршивао патоген или је опет неко бинарно оружје. Сад 23. октобра су ови дрљави имали вежбу нове вирусне пандемије, где ће како они кажу, деца бити главне жртве и где ће умирати на милионе.

Питаху ме неки тамо 2018., како ће моћи да победимо. Ја им реко “када се побуне психотронски оператори”. Сви ови владари из сенке, не могу без малих људи који осмишљавају такву технику и који њом управљају. А то ће бити тренутак када схвате да ће и они бити на списку за чишћење када се заврши са већином човечанства. Исто и политичари, разни друштвени радници, радници судских система, полиција, све сорте сендвичара… иду под лед, не требају ником. Исто и ове патријоте, који су баш оно што су неки прозорљиви назвали лажним пророцима, како ништа нису погодили нит спремили за народ о коме тако брину, ни они ником не требају. Кад боље помислим, и лепши ће бити свет без њих… ал боље да ми обични претекнемо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *