Сабрана недела

Додијавање се наставља на тему вируса, вакцинације и шта већ. Није попустило занимање за ту област. Сад откривају разне теорије и врло често буде врућа вода. Ја сам пре неку годину смањио занимање за то, али бар у смислу да пискарам и лајем о томе. Најстарији мој напис о вирусима, биолошком рату уопште је из 25. јуна 2004. године а од 2015. године се то појачало да би све стало са моје негде 2021. године. Шта па имам да кажем, ионако сам лајао онако, необавезно. Наравно уз изворе података, ништа напамет. Углавном све писано по друштвеним мрежама, највише Фејсбук а како ми је због грдних пријава налог уклоњен, тако нема више много тога. И не бринем уопште. Мада, и у време кад сам био тамо, неке ствари ми брисали и то без опомене. Ако уз то узмем да ми је хард диск на лаптопу погинуо, тако су и многи подаци изгубљени, једноставно особа која ми одржава уређај није успела да их поврати.

Најстарији мој напис о вирусима, биолошком рату уопште је из 25. јуна 2004. године

Најстарији мој напис о вирусима, биолошком рату уопште је из 25. јуна 2004. године

Мрзи ме уопштено да чачкам ишта више о томе, ал ево да извучем пар написа од раније. У питању су дужи написи, обе кратке и не рачунам, њих често нисам ни чувао као документ. Ево га први из 30. јула 2019. године…


Сад у октобру ће бити девет година како је нестао Александр Гончарев. Пре тога је обелоданио документа које је добио од доктора и истраживача а које говоре о разорном дејству вакцина. Још тада у то време сам чуо о намерама да се Рускиње, Белорускиње и Украинке стерилишу вакцинама а то је касније у једној својој изјави потврдио и бивши сарадник ДАРПА. Нешто након нестанка Гончарева (до дан данас се о њему ништа не зна), у марту 2010., амерички човек јеврејске крви, Медведев, потписује документ о увозу вакцина у Русију. Случај Гончарева је типичан за бољшевичко империјалистичку гамад- да би били у праву, морају прво да убију људе, униште документа (или их сакрију) и кривотворе нова.

Велика комендија беше пре неку годину са вакцином Тами Флу а ту је Мишковић пуко добре паре. Да, тај Мишковић, кога многи растежу, он је главни за обртање кинте од вакцина (бар тако изгледа). Увезо је око милион и по, продато само педесет шест хиљада. Слушао сам кампању на ту тему и на београдском радију гостовала нека професорка са београдског факултета и на врло подмуко начин све који се противе вакцинацији вређала. Нешто иза тога су се јавила нежељена дејства вакцине и одмах је повучена. Али курветина није обешена на језик јер је ту исту величала и вређала људе. Као и нико који се залагао за исту. Али је било групно вакцинисање политичара и неко је паметно видео да су примали обојене водице али различитих боја. Само је један члан скупштине рекао да му не пада на памет да прими ту Мишковићеву вакцину.

Глуп народ води борбу преко фејсбука за правду а у ствари само себи црта мету на чело и јасно ставља до знања који су. Не знам има ли нека страна или група која је као за правду а да њу неко не надзире а и створена је са циљем да привуче будуће мете. Својевремено сам био у једној таквог групи. Радозналост чиста. И као и свугде на фејсбуку, само дежурни вриштачи и кукувије, баратају полупровереним подацима (често намерно лоше урађених да би антивакцинџије испали глупи и срозала њихова борба) и без икаквог решења. Мени досади то и напишем једну објаву где дам везе са документима за преузимање рађене од званичних установа као и истраживача где имају црно на бело о лошим последицама ванцинације. Све је било на Јандексовим серверима, нема ништа на западним. Пар месеци иза, опет неко почне да кука (у суштини на фб је неко такмичење ко боље кука, није битно шта ради на спречавању) и ја ај да му заврљачим опет везе за документа… нема ништа. Све побрисано!!! Мени све јасно али ајд да пробам још нешто, овог пута нешто што не могу да обришу. Ја ставим ново написаније и то на тему уређаја који се прави у Русији, цена је од 700 до 800€, нема болести коју не решава а враћа организам у нормалу ако је стрефила вакцина. За поједнинца скупо ал нек се скупи неколико њих и лако ће да је узму и цео живот проведу у здрављу и весељу. Ја сам то ставио јер сам видео да нико жив не даје никаква решења, само кукају и запомажу. Да би напис био видљив, мора да га одобре старешине групе а сви до једног имају нека ватиканска имена, иако на групи баш лепо говоре наш језик. Обично прође пар дана док не одобре али сад видим пролази време и ништа. После пар недеља чекања (а у међувремену друге ствари објавили, наравно бескорисне), ја напуштам групу.

Чланак о коронавирусу из Украинских новина из 2003. године

Чланак о коронавирусу из Украинских новина из 2003. године

Ништа нису бољи ни ови антивакцинџије што их стално има по мрежама па их јадне забране повремено. Нисам чуо ни од једне од тих особа која су решења за очување здравља нити која су решења за повратак организма у случају поремећаја од вакцине. А решења врло има. Задње време они додају терет на своју глупост и кажу да су као старе ванцине биле боље… није ваљда? Да, све се то ради по патентима с краја 19. и почетком 20. века а колко су боље ето у приложеним сликама. Прва је прва страна немачке књиге из 1912. године а где је описано тридесет шест хиљада случајева уништења здравља од вакцине. Дебела књига, има триста и нешто страна. Друга је британска књига из 1951. године, преведена и одштампана у СССР, која говори и лошем учинку вакцина у задњих 45 година. Видљив је печат строге поверљивости. Толко о томе како су старе вакцине биле добре.

О овим новим и њиховој примени као биолошко оружје сте могли да чујете на предавању професора Ђордана у новембру прошле године пред питомцима Вест Поинта. Много је каснијих истраживања рађено на тему вакцина и мени лично је занимљиво оно из 2017. које су одрадили Руси и Украинци а где су радили озбиљни стручњаци, одличне лабораторије и скупљена на једном месту вишегодишња искуства. Куку јао су подаци… 3% вакцинисаних остају трајни инвалиди а о дугорочним последицама има много страна студије. Они су и једина нада за човечанство (то су ови Славјани а ови што оће запад, за њи нема, иако су можда наше крви). Озбиљно раде и гину због својих налаза. И једини производе опрему која може да се користи за заштиту организма као и за повратак у нормалу ако је претрпео неке штете због неодговарајуће медицинске неге. Ето рецимо трећа фотка је документација за један украински уређај који је прошао врло строге тестове и показао се одличан у заштити и лечењу. Украина је прошле године званична чак два пута забранила вакцинацију код њих, иако и они као и ми, имају у влади Др. Смрта који ради за америчке интересе. Четврта слика је из техничке документације из Русије, ја обележио наранџастим део који каже да уређај уништава микроорганизме али се мисли на патогене јер је тако подешен. Али они мање то помињу јер је опасност веила.

Нема закључак. Мене добро ави глејте како ћете. Наставите да драмите по феис буку, одмак се види дасте патријоте и духовници, задивљен сам што све ове године ники од вас није дао неко решење али лепо кукате, нема бољши 🙂 аја сам за апартхејд, ми овамо на једну страну, остали на другу и немо се бринете, пушћите нек цркнемо без вашу науку //


Приметан је сељачки језик, мени некако омиљени. Ал суштина је некако ту. Још један напис који сам издвојио је из 21. априла 2020., и ако се добро сећам, био је само наставак на један краћи текст објављен раније. Ал шта тачно, не могу се сетим…


И тако… ето почетком априла измислили течни наночип који треба заштити од оваи страшни коронавирус. Благо њима, измислили су течни наночип који су већ 2017. године урадили на свеучилишту Твенте, микрочип којим је могуће мењати ДНК како оћеш, сецка делове, тура друге, милина <3 . Ти наночипови су од реда величине 0.09 микрона и најмања мука је да се убаце у било коју ћелију тела. Могу се без знања особе унети у тело кроз лек, вакцину, воду, храну, аеросол… аеросол, тое оно кад запале нешто па дим иде свуде около. Било пре ове епиедмије у ВуХан, било свугде по свет, и сад тренутно пале све и свашта около, домаћини <3 .

Руски чланак о коронавирусу из 2015. године

Руски чланак о коронавирусу из 2015. године

Ништа ново нема на тему тих нано скаламоција, то најавио пре доста времена нобеловац Ричард Фејман, који реко да ће у будућности бити могуће правити ствари управљањем атомима и молекулима. Сам израз нанотехнологија је први увео у употребу године 1974., Јапанац Хоре Танигути, који је описао поступак израде објеката помоћу самосталних атома. Иако сами стручњаци не могу да предвиде како ће се нанороботи понашати у телу, то није сметало Русији да у другој половини 2011. (санкт Петерсбуршки Роснано правио то) године пусти у производњу нановакцине и нано биопрепарате са годишњим обимом производње од десет милиона примерака. А негде скоро пре дваес година, у децембру 2000. године, је министар здравља Финске, Рауни Лине Луканен Килде, рекла да је већ тада техничко могуће у тело сваког новорођенчета убризгати наночип, којим би се за цео живот могло надзирати и управљати радом тела. У ствари рекла је само шта се тада планирало у САД. Ти наночипови раде у нискофреквентном распону и могуће их је пратити из сателита (зато се увек ицепам од смеја кад чуем да неког не могу нађу, не зну де’је). Како рече доктор Карл Сандерс, та техника је већ испитана у време рата са Ираком (тад је у ствари био први психотронски рат на свету, мрзело ме да пишем по тем питању ранше). Иначе сам Сандерс је урадио паметни управљиви биотик (тако се зове) кји се убацује у људе. Као исход тога, суперачунари у онием агенцијама у САД, могу да виде и чују све што се дешава у имплантисане особе. Кад им се оће, могу да пошаљу електромагнетни сигнал и ошину по тој особи. Добијање рака тим путем је стара ствар, још од 2008 године. Међу друге ђаконије спадају разне халуцинације, слушање звука и слично. Може се лако мењати осећајни живот, уорављати бесом, агонијом, срећом. Иде се дотле да се управља и сновима особе. Иначе 2013 је урађена и наноантена и то индустријски тако да то тек даје могућности текнологије.

Куј, па неће браћа Руси пушће да америчани све ураде, они доста тврдо радили на ту тему, да побољшају управљивост и делотворност наночипова, нановакцина и шта су већ изнановали. Они су рецимо разрадили поступак убацивања наночестица магнетита и злата у наноконтејнере. Магнетит помаже у управљању са стране а злато да се лакше убаци у организам и сакрије. Управо су они разрадили поступак примене лекова преко аеросола и то прво успешно пробали на миши и утврђено ја да ваздушним путем много јаче дејствује но кад се прогуне и прође кроз желудац. Како рече јеан њин- да извакцинишемо сви, не треба бодемо, сам накапљемо лечка у нос. Наносребро посебно занимљиво дејствује, треба седнете прет продавницу са академиком Колесниковим и он давам све рекне.

Један од многих докумената који открива природу пандемије

Један од многих докумената који открива природу пандемије

Веричип ће обрне велике шушке са то. Већ испробали то у Каталонији а иначе чим у тој вакцини прави Хитачи, ремек дело минијатуризације. Доста се узнапредовало од давне 1971 (тад били 250 микрона у пречнику, четврт милиметра). године када су у САД први пут почели испитивање антиљуцки микрочипови. Додушо и тад су били успешни, особе би на живо трулела и распадала се.

Ја писо скоро како затворен више за јавност уређај саздан од врхунског психотроничара из времена СССР, који је могао да убива и микрочипове? Боли ве ћош, ај сачекајте да почмемо дасе распадамо свуде по пут па ми онда шаљте поруке дасе распадамо свуде по пут и обавезно ме турајте у групе дасе распадамо свуде по пут. Па ред даи ја бидем обавешћен, не’да бидем глуп и шунтав <3 А еве и слика, таман дами ви тумачите птае то, ви сте млого паметни, одмак ја видим овде на феисбук како сте учили чколе и све знате <3


Ето толико… ово онако све без везе, време Божића, не ради се а мене место не држи па мало да се подсетим овог, иде уз сређивање докумената, брисања и шта већ ту иде. Само да напоменем да приложен графички материјал овде нема везе са оним то је давно објављено. Прошло, ко ће сад да копа шта било и како било.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *