Разарачи биопоља

Нова ствар која се јавља последњих деценија а опет је захваљујућу савременим технологијама је све растућа разрушеност биопоља код човека а све као последица кориштења разне електричне и електронске опреме. На жалост то има и совј данак и ного је смртних случајева забележено а нека истраживања у Русији су показала да је 40% смртности код деце узроковано електромагненим смогом. Човек и остали живи свет могу нормално да живе само ако у њима има слободан проток енергије и нашим ћелијама је битан поредак. Рушење тог поредтка изазива тешке болести, као што је рак. Са тачке глледишта биофизике, рак је круна победе хаоса над поредком у нама. Једном речју, међу нама су разарачи биопоља.

У нама је сва сила постојања, само треба да је сачувамо

У нама је сва сила постојања, само треба да је сачувамо

Наше тело садржи своје токове и чворишта енергије и често се користе страни изрази као рецимо чакре. Она се користи у акупунктури као и рефлескотерапији. Све те тачке и токови су у тесној вези са свим нашим органима и хране их неоходном енергијом. Давно је утврђено да уређаји који раде у микроталасном опсегу највише лоше утичу на нас. Тврди се такође да ТВ рекламе имају посебно лош утицај на наше биопоље али о томе немам више података. Ту су се радили прости експерименти, укључи се ТВ станица где има највише реклама и остави тако на неколико сати да ради а стан се напусти. Тврди се да људи који се врате ту, не осећају баш пријатну атмосферу. Код мачака се рецимо примећује узнемиреност и маучу. Али да поновим, немам неке посебне податке о овоме. С друге стране, ако се пусти са ТВ нешто где има доста природе, опуштена музику, стихови, речи, леп филм онда атмосфера буде мила у тој просторији. Суштински се сматра да су рекламе најразорније својим утицајем. Препоручује се тада да се покрију екрани, исто као што се у кући преминулог покривају огледала. Електронски уређаји отварају врата таласним ентитетима који могу да продру у нас (и то сам писоа овде пре неку годину). И њихов учинак буде дуготрајан.

Скица како својом енергетиком зли људи делују на биопоље

Скица како својом енергетиком зли људи делују на биопоље

Вековима су развијани и други, народни поступци, рушења биопоља и дејства на људе. Испитивања у СССР су показала да постоји учинак на особу дејства тог што зовемо магије а знам да је Вуду магија одавно забрањена у САД, претпостављам да су и они вршили нека озбиљна научна испитивања. Кориштењем разних уља, трава и предмета, вештац/вештица су могли да дејствују на људе а при том има и кориштење сопствених појачаних биоенергија. Насупрот њима имамо душевно пречишћење духовнике, као што је био наш патријарх Павле, или старац Гаврило, који су исто тако дејствовали али доносећи благодет људима. Слично дејство данас има технологија, у рушењењу енергетике и управљању људима.

Свугде око нас је ипак сва сила која нас чува и која увек може да нам помогне

Свугде око нас је ипак сва сила која нас чува и која увек може да нам помогне

Давно постоји израз електромагнентни смог а који указује да смо сви потопљени у море електромагнентих таласа, поља а који потичу од далековода, ТВ уређаја, мобилних, кућних апарата и много тога другог што ради на струју. Наше биопоље или аура су психоеенргетски и биоинформаиони скелет нашег тела а који има таласну и резонантну природу. И нажалост, они ступају у садејство са електромагнентим пољима који нас умртвљују. Не морате бити са неким над моћима да све то осетите, просто ће вам бити на неким местима непријатно, осећате се лоше, уморно, раздражено. Често нашапоља могу бити у потпуности разрушена а људи постану јако болесни а о томе је разматрано давно у Лондону на конферецији “Information and Bioenergetic Safety of Man” које је спровео International Information Technology Center. Истраживачу користе израз таласни микроб и њега сматрају одговорним за синдром саморазарања биопоља. Јапански истраживач Хирому Јокото је чак изнео смелу тврдњу да је у питању необичан нови организам који је између живог и неживог света и који користи енергетску љуштуру али као и биолошки објекти, дели се, размножава и храни се… нама. Нема одређеног објашњења како долази до нашег заражавања тим таласним микробом али се претпостаља да неки уређаји резонирају са нама или нашим органима, што доводи до акумулације вибрација а то даље води у друге неприлике. Друга варијанта која се такође разматра је да мртве вибрације лагано разарају наше биопоље, при чему се лагано руши и имунитет и разара биофлора а све опет и уз помоћ антибиотика (чија је употреба у невероватном порасту), све то утиче да пазогени организми почињу да се размножавају а без да их ишта може зауставити. Губе се фине вибрације тела и почиње настанак болести, укључујући и оне најсмртоносније. Нама као разумним бићима (мада не видиш што су па животиње неразумен) најбитније вибрације су оне које развијају духовност, интелект и осећајност. Поступак рушења биопоља руши и ове чиниоце а то се шири на све остале органе и миц по миц њиховом уништењу. А томе доприносе и разни уређаји а чије вибрације и резонансе наше тело итекако преузима као своје.

Није ми познато место као и сврху престена изнад и балона около али оно што знам да је у питању поступак обнављања енергетике тела

Није ми познато место као и сврху престена изнад и балона около али оно што знам да је у питању поступак обнављања енергетике тела

Те се особе са срушеним биопољем се лако препознају, у начелу су ти “крвави радници” који изгарају на послу, раде и кад треба да одмарају. Ако је пак домаћиа у питању, онда се то изражава кроз болесну педантерију, у стању је огрмоно време да потроши само да јој је под редовно угланцан и прави хистерју ао неко ко дође макар и малу мрвицу нечега остави на њему. То је почело седмадесетих година, тај бум “трудбеника”, када све више и више електричних и електронских уређаја улазе у наше животе, дотле сте углавном имали у кући ТВ и радио који се повремено укључивао, бојлер, пегла и шпорет. И све се повремено користило па учинак није био претерано јак. Нећете наћи те који сагоревају на послу у њиви- човек ће лагано да скупи сено, ако не стигне, завршиће сутра. Те “сагореваче” на послу налазите управо тамо где су највише окружени електроником. Они заражени таласним микробом се такође опуштају уз електронику, нема везе јел су то видео игре, слушање музике, гледање филмова преко интернета. Приметно је да ти гледачи ТВ често нису у стању да зврше аналиткичко и логичке разматрање тог шта су видели, у начелу све увајају како је приказано. Временом те особе створе и око себе негативно окружење и до сукоба са ближњим како у продици а тако и радном окружењу или месту живљења. Лекари често не могу да нађу узроке нити одређену дијагнози њиховој психофизичкој растројености. Лекови не помажу. Исход- у највећем броју слчајева смрт од срчаног удара негде у природи убрзо након што је особа отишла у пензију (а понекад и пред саму пензију). Делује смешно али резонансе природе долазе у сукоб са резонансом особе оболеле од таласног микроба и то није добро. Званична медицина пак тврди да је узрок томе преоптерећеност послом током радног века, изнуреност организма и то долази на наплату тада кад особа почне да се одмара.

Ово је успешно испитано прошле године и јако је слично једном уређајем урађеним у Украини 1980. године, кроз цеви које окружује тело, тече посебна плазма и производ тога је потпуни психофизички повраћај особе.

Ово је успешно испитано прошле године и јако је слично једном уређајем урађеним у Украини 1980. године, кроз цеви које окружује тело, тече посебна плазма и производ тога је потпуни психофизички повраћај особе.

Нема неког одређеног лека, користите електрику и електронику умерено, напуните своје просторије разним биљкама, слушајте разну музику која помаже вашем биопољу (дал су то оне медитативне или неки класик, на вама је), неки користе разне кристале, медаљоне, пирамиде, иконе. Мада научници тврде да се срушено биопоље не може поправити а што ја сматрам неистином.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *