Цапер

За цапере сам чуо одавно (енглески zapper), то је био сам почетак две хиљадитих година. Негде у неком научном часопису сам налетео на рекламу, и одмах сам отишао на њихов сајт и претплатио сам се на њихове повремене објаве. То је био тада али и сада, чувени Др. Клерк из САД. И дуго сам веровао да то стварно може да помогне, да је то решење свим здраствених неприлика у свету. Млад, наиван, неискусан…

Уређај типа цапер који раде у Др. Кларку у САД

Уређај типа цапер који раде у Др. Кларку у САД

У питању је технологија која замисао вуче од радова Рејмонда Рајфа, он је имао свој уређај којим је успешно уништавао све патогене и лечио је и болести типа рак. Он је користио уређај сопствене конструкције и који је имао и микроскоп, под њим је гледао микробе и подешавао фреквенцију рада електромагнетног снопа којим је деловао на микроб. У једном тренутку када би микроб почео да вибрира, зауставио би окретање точкића, јер је постигнута потребна фреквенција, и микроб би врло брзо, најдаље за пар минута, пукао. Успех радова Рајфа је толики да су га недуго иза тога затворили, забранили његов рад а он је умро под итекако сумњивим околностима. Замисао цапера је да се исто неком фреквенцијом постигне дејство на одређене делове тела а на тело би се преносила преко две електроде које би особа држала у рукама.

Али има ту једна кључна разлика- дигитални уређај у овом случају се не може мерити аналогним нити им је начин дејствовања исти. Дигитални има једну ствар а то је велика тачност. Подешавања су могућа на врло тачне ставке рада. Међутим сви патогени мутирају и то врло брзо, прилагођавају се лековима па тако и другим дејствима. Када он и мало мутира, њему се мења и фреквенција а то већ за ове дигиталне уређаје представља велики изазов који најчешће не решавају. У последње време примењују мало растрешену модулацију сигнала, где се у раду уређаја одступа од основне модулације, иде мало горе и доле, да би се некако доскочило тим променама патогена.

Један од многих уређаја произвођен у СССР а за лечење тела, тада нису користили модулацију али су друге ствари исте или сличне.

Један од многих уређаја произвођен у СССР а за лечење тела, тада нису користили модулацију али су друге ствари исте или сличне.

Та замисао уређаја који би користио Рајфове фреквенције није нова, у Совјетском Савезу је на томе рађено, било је више типова уређаја а један од њих је приказан овде “Еледиа”, је произвођен и имао је могућност не само држања у рукама већ и дејство на акупунктурне тачке, што му даје јако широк распон рада. У новије време је урађен генератор Мишина, који је место тих електрода за држање, имао и има, бифиларни калем. И поред много хвалоспева, временом се показало да ипак не лечи толико колико би требало. Али се појава таквог уређаја узроковала да се појави нови галопирајући рак, први пут представљен на ТВ у Русији 2018. године, где рак напредује два пута брже под дејством тих уређаја са тим калемом. Тада сам био у неким техномостичким групама и у неколико наврата напомињао да није паметно да се неке ствари откривају јер се све то надзире и може да се злоупотреби против нас. Сорош је негде 2019. године купио неких 200 канала на Телеграму и ко зна колико још тога иза, и кад неко оснује или има канал, велико питање ко је стварни власник изнад њега. Шта мислите како су власници свих тих платформи милијардери- од реклама можда?

Велики је знак питања како се све то ради, те матрице које уређаји типа цапер и слични користе за рад. Имам другаре који су дубоко у свим тим технологијама, знају тајне рада и како стоје ствари, то се ради по неким хемијским формулама, на основу њих се раде ти звуци који се касније или слушају, или користе на уређајима типа цапер и њима сродним. Неки те матрице помешају са матрицом Шумана, па тиме као добију боље дејство на особу. Оно што остаје нејасно је јел и повремени случај излечења прозвод рада цапера, плацебо или нешто друго. Као са лечењем рака хемотерапијом, давно сам слушао мишљење стручњака да су упитни ти случајеви лечења, највероватније да шок изазван хемотерапијом покрене имуни систем и он уништи болест а не сама хемија убризгана у особу. Једно време је кориштење цапера цветало по Србији али осим притужби на неуспешно лечење и високе цене, нисам нашао податак о неком ширем успеху. Тако је на пример, у првој деценији терапија рака тим поступком у Србији коштала 7000€ и како сам чуо, без успеха.

Знајте да ако имамо неке који смишљају кризе и вероватно и болести, да они одлично знају за све те уређаје и како их заобићи у својим злим настојањима. Сећам се кад је кренула ова ковид криза, да је велики Руски научник, Др. Гарјаев, изашао у јавност са изјавом да ако му дају примерак тог вируса, да ће исти дан имати матрицу за убијање истог. Али он би је другачије радио него што се раде био резонансне матрице за цапер и сродне уређаје. Гарјаев није дуго поживео након своје изјаве. Тада сам разговарао са једним другом из Украине, коме је одлично позната технологија израда матрица и он је поновио исто што и Др. Гарјаев. Само треба примерак тог патогена и исти дан се добије и решење. Због свега тога су мени смешни ти који тврде да вируси не постоје и да нису дали да се прегледају умрли од короне (јер по њима вирус не постоји), што нема фотографија вируса и слично. Наравно да неће дати доступ истом, јер онда неће моћи да направе хаос који су планирали.

Цапере све више замењују уређаји и генаратори овог типа, Мишин, али у суштини и они исто за рад користе био резнонантне матрице као у цаперу.

Цапере све више замењују уређаји и генаратори овог типа, Мишин, али у суштини и они исто за рад користе био резнонантне матрице као у цаперу.

Ја повремено користим био резонантне матрице које се начелно користе за цапер и сродне уређаје али скроз други тип и упоредо са другим неким технологијама и у том случају све ради. Сами по себи су итекако упитни за своју делотворност. Уређаји овог типа се производе и користе како у западној Европи, тако и у САД, Русији, Украини, Кини. Не бих да дајем никакве препоруке, немам квалификације за то али и због разних негативних искустава описаних у чланку “Држ да збијем” на овом сајту, већ годинама све критичне и важне податке не делим дословно ни са ким.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *