Історія раку

Сьогодні рак викликає сильну стурбованість, і, згідно з офіційними повідомленнями, він є причиною кожної четвертої смерті в США. Але це не сучасна проблема, найстаріший зразок раку був виявлений у людини з льодовику, віком понад 6000 років. У нього був рак стегна. Але це досить рідкісні проблеми зі здоров’ям у минулому. У мене є можливість прочитати багато книг сербських авторів, починаючи з 19 століття і до 1942 року, книги про зцілення рослинами, і така хвороба як рак взагалі не згадувалась. Так що це захворювання було невідоме чи виникало вкрай рідко. Один наш дослідник (серб) у 80-х роках отримав ступінь магістра, знайшовши механізм виникнення раку. За його дослідженнями, рак зберіг ДНК з давнього періоду історії, коли мікроб забирав кисень з космосу. В організмі кожна клітина отримує кисень з крові. Але якщо трапиться, що клітина залишиться без кисню, деякі з них активують цей ДНК для отримання кисню з іншого простору, і така клітина атакує сусідню як джерело кисню. Насамперед, первинна ракова клітина народжується. Пізніше це прогресує швидко. Рак перейняв механізм розвитку і захисту від плаценти, і це причина, чому він такий прихований, і його нелегко знайти та знищити. Іншою особливістю є його негативна електрична перемінна, і це унеможливлює виявлення його імунною системою. Лікування раку в моєму методі полягає в зміні полярності з негативної на позитивну.

Історія раку

Історія раку

Метод зцілення

У Сербії було розроблено близько тридцяти методів лікування раку різної ефективності. Крім того, у нас є багата історія з лікування рослинами, кілька способів були використані таким чином з більшим чи меншим успіхом. Важливо відзначити, що електричний рівень клітин тіла становить від 70 до 90 міні-вольт, а коли людина хвора, рівень енергії падає навіть нижче 40 міні-вольт, і це робить його досить вразливим для будь-якої хвороби.

Історія раку

Історія раку

Проблема з офіційним лікуванням полягає в кількості побічних ефектів і низькій ефективності. Гірше проблеми є той факт, що ракова клітина, виявивши, що вона піддалася нападу, запускає ряд станцій, які приховані в тілі людини, в міжклітинному просторі. І в цьому просторі, жоден офіційний метод медицини не може знайти і вилікувати його. Рак залишається в сплячці протягом декількох років, а потім повертається найжорстокішим чином, вбиваючи людину протягом короткого часу. При комбінованому підході за допомогою генератора Тесли та природних рослин, цього ніколи не станеться.

Введення в електротерапію

Електротерапія бере свій початок з 19-го століття, і Нікола Тесла є людиною, яка дає практичне застосування цієї технології. Генератор і резонатор Тесла знаходять своє використання в декількох пристроях, які з відповідними частотами, хвилями і коливаннями надають позитивний вплив на клітини людини і дають змогу знову стати здоровими. Зміна частот,  електричні поля і коливання призводять до того, що клітини стають слабкими, а пристрої Тесла повертають людину назад до здорового стану. У 1893 році Тесла відвідав Європу, і в серії зустрічей він радив вченим і дослідникам, як використовувати його розробки в лікуванні. Сучасні дослідження довели посилення енергетичного поля навколо людського тіла, а також багато захворювань зникають під впливом приладів Тесла. Ось список деяких з них:

Рак
Променевий дерматит
Епілепсія
Анемія
Високий кров’яний тиск
Уремія
Шлунково-кишкова виразка
Епітеліоми обличчя
Червоний вовчак
Гастро-дуоденальна виразка
Параліч гортані
Гнійний і хронічний отит
Жіночі генітальні ураження
Гіпертрофія простати
Нервові захворювання
Радіодерматіт
Коксалгія з м’язовою атрофією
Параліч
Неврит
Пухлинне ущільнення

Багато документів і звітів зникли назавжди, тому неможливо скласти повний список позитивного впливу пристроїв Тесла. До Другої світової війни близько 50 000 пристроїв використовувалися без будь-яких побічних ефектів. На конгресі хвильової медицини у Відні (липень 1937 г.) цей метод був відзначений як корисний для здоров’я людини. У старих рукописах згадувалося, що пристрій випромінює космічні, електромагнітні теллурійські хвилі (за  Ніколою Тесла – це енергії планети Земля). Завдяки широкому діапазону гармонік і частот, кожна клітина тіла отримує власну дозу енергії. Пристрої такого типу використовувалися у Франції, Італії, Іспанії, Бельгії, Нідерландах, Швеції, Уругваї, Аргентині та Греції.

Історія раку

Історія раку

Незалежно від того, що це виглядає як диво, пристрій не лікує всіх. Наприклад, рак на самій останній стадії забрав багато органів, і незалежно від того, що лікування не вбило його, людина може померти через порушення роботи органів. НАСА провело дослідження електромагнітних полів імпульсів Тесла (дослідження, опубліковане в 2012 році) і з’ясувало, що ці поля запускають геном самознищення, який починає виробляти білок, який вбиває себе. Інша річ, яка також робить електромагнітне поле Тесли настільки ефективним, – це геометрія ДНК раку і вірусів. Крім нормальної клітини, ДНК якої є спіральною, ДНК в раку і вірусів мають округлу геометрію, і це призводить до того, що при випромінюванні електромагнітних полів Тесли вона викликає велику частину тепла і згоряє. Загалом, рак – це низько енергетична біологічна система, і велика частина енергії просто руйнує його.

Практичне застосування

Багаторічне використання генератора Тесла показує, що 15 хвилин щоденного впливу достатньо для людського організму. Кількість днів, необхідних для відновлення здоров’я, залежить від стану організму і від особистого досвіду. Деяке поліпшення стану в разі раку може бути досягнуто за один тиждень, а в складнішому випадку його можна продовжити максимум на два тижні. Потрібно відзначити, що це не відноситься до медицини, метод збільшує енергію організму, і він самостійно очищає і знищує рак.

Лікування складається з вживання суміші трав і масел в точний проміжок часу дня, впливу генератора Тесла, дієти на основі сирих овочів і пиття однієї ложки соди перед сном. Ця процедура допомагає організму підвищити імунну систему, очистити всі метали і отрути в організмі і відновити енергію. Ніяких побічних ефектів ніколи не виникало, і людина після одужання не залежить ні від яких ліків, просто живе своїм життям вільно.

Срећко Брадић

Поновљен текст од 21. новембра 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *