Руке Бога

Последњих година су учестале разне временске несреће и одступања од неког назови нормалног временског дешавања, честе и јаке олује, суше и слично. Све је то дело екипе која је повезана са психотронским оружјем а развој технологије им омогућава да се одраде веће површине и вођење рата је добило нове несагледиве размере, а човечанство се миц по миц доводи на ивицу провалије. Геофизичко оружје је јаче од било код стандардног па чак и нуклеарног. Може да збрише човечанство са лица земље. Тешко се отрива, а пример тога су многи земљотреси где животиње нису раније реаговале, јер су просто вештачки, који немају најаву. У општем плану то није ништа друго него рад тзв. нултне владе која има за циљ да управља свим другим огранцима власти на свету. Утицај се врши такође дејством на свест и подсвест особа. Овде ће више бити речи о геофизичком оружју и то првеснствено метеоролошком оружју. Они који владају њиме називају ту технологију “Руке Бога”.

Рачунарска графика (највероватније), која показује утицај геофизичког оружја на атмосферу

Рачунарска графика (највероватније), која показује утицај геофизичког оружја на атмосферу

Климатско оружје је оружје масовног уништења државе уништавањем њених природних извора, грађевина и живог света, делујући на временске услове на одређеном простору. Тиме се вештачки изазивају технолошке, еколошке, економске и друштвене кризе. По врсти дејства деле се на:

хидросферно оружје– изазивају поплаве, клизишта, цунами;
литосферно оружје– лавине и земљотреси, покретање земљине коре;
атмосферно– суше, циклони;
биосферно,– уништавање екологије;
тропосферно– стварање озонских рупа;
јоносферно– ремећење рада јоносфере;
космичко– дејство из свемира, обарање метеорита;
магнетосферно– јаке магнетне буре, погоршавање здравља људи и избацивање технике из рада.

У даљем тексту биће тежиште на оружјима које изазивају метеоролошке промене.

Историја метеоролошког оружја

Прављење невремена је било познато још од 19. века. Један од описа из тог времена објављен у Harward Lampoon Magazine, из 1884. године, је да се у ведро стави динамит, то се привеже за балон, одлети и екслподира у ваздуху и киша одмах креће. Едвард Пауерс је 1871. објавио књигу “Рат и време, или вештачко изазивање кише”. Годину дана пре те књиге, 1870., Роберт Расел је објавио књигу “Кише изазване пожарима” а исти аутор 1877. године објављује књигу “Изазивање кише човеком”. Ровел објављује 1880. године књигу “Стварање кише по жељи”. Али у исто време се користила технологија разбијања облака и олуја. Али технологија дејства на атмосферу креће тек од Николе Тесле, када се десило у његовој лабораторији у Колорадо Спрингсу да почела да пада киша. Створена потпуно другом технологијом, а то је управо оно што нас све бије данас. А до данас је забележено много појава везано за ту врсту ратовања па ћу пописати неке од њих, пун списак је немогућ.

СССР је, крајем четрдесетих година прошлог века, почео испитивање са стварањем и разбијањем облака и то је све коначно и доказано до 1954. године. За извођење тога је коришћена хемија која је расипна изнад облака. САД су током четрдесетих година разматрале стварање цунамија подводним екслпозијама и то је испитано током пројекта Seal. У распону од 1967. па до 1972. године, САД су у Виетнаму спрооводиле операцију “Попај”, где су вештачки изазваним кишама натапале трасу Хо Ши Мин којом се војска Виетконга снабдевала војним материјалом. Али су такође потапали и силне земунице које је Виетконг копао и користио са успехом у борби против војске САД. Упоредо са тим је био и пројект “Stormfury”, са стварањем олуја и мењањем њихове путање кретања. То су испитали већ 1969. године усмеривши олује на обале Панаме и Никарагве.

Оцем метеоролошког оружја САД се сматра Гордон МекДоналдс, професор на одсеку за геофизику и планетарну физику Калифорнијског универзитета. Он је поставио прва правила метеоролошког ратовања стварањем помоћу малих енергија нестабилност у атмосфери, а што изазива огромне протоке енергије, која потиче од Сунца (дакле засновано на Миланковићевим теоријама). Мењањем протока Сунчевог зрачења се утиче на атмосферу и дешавања ту, а испитивања су кренула крајем шездесетих година прошлог века.

Године 1976. СССР поптисује конвенцију № 2692 којом се забрањује било како негативно дејство на окружујућу средину а том потпису се прикључују и САД. УН су 1977. године забраниле испитивање и употребу климатског оружја али су иза тога никле по свету разне станице, наводно за метеоролошка испитивања или радарске станице, али су непосредно биле део система за геофизичко ратовање. Већ почетком осамдесетих били су познати следећи системи:

– систем HAARP на Аљасци
– систем “СУРА” у Русији (аналог система HAARP);
– комплекс EISCAT/Heating у Норвешкој;
– опсерваторија Аресибо у Порто Рику.

Највише се и до дан данас кука на систем HAARP, који се простире на 13 хектара, има 180 високофреквентних одашиљача и тражи за рад милијарде волти. Цела суштина је да у олујном облаку има садржана снага неколико атомских бомби, треба је само концентрисати и сручити на циљ. У међусобним препуцавањима између САД и Русије, могу се издвојити следеће непогоде:

ураган “Катрина”;
обилни снег у Њу Јорку в марта 2015.;
ненормалне врућине 2010. и хладно лето 2017. у Русији;
суша 2012. у Ирану

Начело рада система HAARP је познато, његовом емисијом се загрева атмосфера то изазива временске промене али и сама жива бића која дођу на удар истих, гину, а са радом почиње 1993. Њиме се дејствовало и на подручја као што је Крим и ту су учестале временске непогоде. Он није ништа друго него једна огромна микроталасна пећ. Много пре система из САД креће “СУРА”, Совјетски систем “СУРА” је кренуо са радом 1981., Васиљсурск, Нижненовгородска област, за који су тада су упорно тврдили да служи за истраживање, никакво ратовање. Осамдесетих година су, у области где је била “СУРА”, примећене на небу чудне светслости, небеске лопте (или кугласте муње), и разна светлећа плазмена тела. Тада су рекли да су вршили испитивања ометања радио уређаја противника, мада је било и теорија отварања разних портала, посете ванземаљаца и сл. Нити СУРА а нити HAARP више раде. Сада ради систем HIPAS, такође на Аљасци, највероватније дошао на смену систему HAARP.

Унутар опреме система "СУРА"

Унутар опреме система “СУРА”

Занимљив је био случај средином осамдесетих година у Шпанији, када се редовно појављивао авион који је уништавао кишне облаке а то је изазивало суше и неприлике сељацима а област је могла да се претвори у пустињу. Они су тај авион назвали “кишним пиратом” и почелI су да скупљају паре да купе систем “Стинџер” и оборе тај авион. Авион се више од тад није појављивао и временске прилике су се нормализовале у том делу Шпаније.

У пролеће 2003. године Алматинска област у Русији је била погођена ветром са југа, после кога је много плодова опало са гране. Иако се то прво приписало кинеским нуклеарним пробама, ипак је узрок нађен у геофизичком оружју испитаном у Монтоку, држава Њу Јорк, САД а оружје је било сродно оном којим је Тесла изазвао Тунгуску експлозију. Само десет година раније, Русија је показала САД своје космичко плазмено оружје, које дејствује помоћу два снопа, један електромагненти микроталасни распон, а други сноп ласерски. Тамо где се укрсте, деси се нешто попут експлозије мини хидрогенске бомбе. Русија иначе има “Центар за управљање људима и природом”. Дакле нису ни мало наивнији од САД који се искључиво оптужују за све временске неприлике које нас погађају.

За ураган “Катрина” који је однео пар хиљада жртава, а која се десио 2005. године, амерички метеоролог Скот Стивенс је оптужио Русију и да користе електромагнентне таласе за изазивање непогода. Он је такође тврдио да је у СССР још од шездесетих година прошлог века такво оружје развијао а од 1976. године се почиње учестало коришћење против САД.

2008. године Руска Федерација је водила тешке преговоре са ЕУ око испоруке енергената и преговори су пропали. Зима 2008./2009. је била запамћења са јаким ударом хладног таласа и већ 2009. се потписује уговор са Русијом за испоруку енергената. Нешто касније, 11. марта 2011. године Јапанско острво Хоншу погађа снажан земљотрес праћен цунамијем, а што је произвело силне штете на објектима у Јапану и око петнаест хиљада жртава. То се сматра једним од очитих примера примене геофизичког оружја од стране Русије, мада има и других података како је то изведено, а та несрећа је дошла након политичких превирања око Курилских острва и враћања Јапану. Да се Русији окриви за то је првенствено заслужан ексцентрични политичар Жириновски који је иза тога изјавио да Русија има огромне ресурсе у новцу, природним изворима и новом оружју о коме се ништа не зна. Њиме се може било која држава уништити за 15 минута, по речима Жириновског. Жириновски је то закључио са “… сад је цунами у Јапану… хтели сте Куриле, сада рашћишћавате рушевине ваших грађевина и сахранићете свих 120 милиона ако опет будете тражили Куриле од нас…”.

Хуго Чавез, тада председник Венецуеле оптужује САД за изазивање земљотреса у Кини и Хаитију 2010. године. И тако би могло да се набрајају у недоглед сва могућа дешавања везана за метеоролошко ратовање. Тих дешавања је у последње време све више и више и спискови би били свакодневни. Тако да је приметна учесталост тих временских катастрофа у последње време али и врло јак утицај на психичко стање људи.

Сателитска претња

Из горе наведеног је јасно да тај ХААРП кога сви опттужују за све није једина претња, односно да их има више. Шта нас све напада и које су размере и силина притиска, указао је један мој друг из Русије, истраживач древних технологија. Он је успео да реконструише мапу древних пирамида и утврдио је да су оне по целом свету и распоређене по одређеном распореду. Тврдња је да тај распоред и положај утиче на правилан рад. Мапа је реконструисана на основу доступних сателитких снимака како површине земље а тако и подморја. На дну мора и океана су нађене многе пирамиде. Када се мало погледало онда је у близини многих од тих пирамида примећено неко непознато здање, неки објект. Тамо где је вода, ту би долазио систем на понтонима. Испоставило се да је то геофизички или психотронски систем и сматра се да их на планети има око 3500. Оно шта нас туче свих ових година је Ураниа-2М из Русије, нека замена Дуге-2 чије се име још увек не зна (хипотетички Дуга-3), Руски систем Резонанс-М (који се званично води као радар) и амерички систем SBX уз неке непознате са обе стране. А на то све су се надовезали војни борбени сателити.

Званично је ово војни радарски систем САД али је намена много злокобнија

Званично је ово војни радарски систем САД али је намена много злокобнија

Сателита за дејства из орбите је било и раније, али у много малом броју. Али, ствари се мењају последњих година и од 2018. је најављено постављање у орбиту на десетине хиљада сателита. Сада у орбини имамо сателите из САД, Британије, Кине, Русије. Заједничко им је да раде у милиметарском опсегу, исто као ХААРП. Од када су се они појавили постали су итекако учестали пожари, необично да готово све зграде почињу да горе одозго (једва да има случајева да је пожар почео од приземља) а пожара шума има као никада раније. Такође шта се дешава је да имамо просто лудило од временских одступања, суше, обилне кише, топлог времена када не треба има више него икада. Доказа да је то изазвано сателитима нема, али ако је такве ствари могао да ради неки систем из САД или СССР који је радио у милиметарском опсегу, зашто не би могао и овај? Моја изјава када је први систем сателита постављен у орбиту је “да је успостављена светска влада”. Уз напомену да је од постављања мреже тих сателита почео овако обимни хаос, мени је најлогичније да и он, поред земаљских система, има значајну улогу у свему. Само је питање колико су свестрани, да могу да изазивају и кише и земљотресе.

За крај…

Обрни окрени, сва знања садашњег ратовања временским неприликама долазе од знања Николе Тесле али и Милутина МИланковића јер се њеихова открића и сазнања итекако користе за планирање непогода. На неки начин не може без нас Срба. Овде је само дотакнуто питање ратовања непогодама, прича је много дубља и шира. Нисам помињао и нећу могуће одбране, остављам то овим који су друштвено признатији и прихватљивији. Само могу да питам ако све тако знају, зашто неки систем за заштиту није већ до сада урађен?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *